HVA ER DU TAKKNEMLIG FOR? HVA ER DU TAKKNEMLIG FOR?HVA ER DU TAKKNEMLIG FOR?HVA ER DU TAKKNEMLIG FOR?CAFE GRATITUDE
HVA ER DU TAKKNEMLIG FOR?

♥ I går var vi på en 100% vegansk resturant. Haha, jeg lever vegan livet om dagen og jeg digger det. Alltid følt at veganere er super sære mennesker. Da mener jeg SÆRE, men neida. De er ikke så sære. De bare bryr seg om hvordan kjøttproduksjonen foregår. Thats it. De vil ikke være en del av noe så forferdelig. Så jeg støtter det virkelig fullt ut. Jeg har prøvd å slutte å spise kjøtt så utrolig mange ganger hjemme i Norge, men jeg får det ikke til. Her nede er det ikke et problem at all. Alt smaker det samme uansett.

HVA ER DU TAKKNEMLIG FOR?HVA ER DU TAKKNEMLIG FOR?

Ser det ikke bare helt fantastisk godt ut?

HVA ER DU TAKKNEMLIG FOR?HVA ER DU TAKKNEMLIG FOR?

EVERYTHING!

♥ Jeg er faktisk det. Jeg er takknemlig for alt om dagen. ALT! Jeg kan ikke tro at jeg gjør dette her!? Jeg får et lite støt av energi hver eneste gang jeg tenker tanken. Det føltes ut som i går da jeg satt utslitt på skolebenken å svimte av i det jeg reiste meg opp. De 6 timene på legevakten med intravenøst og en mamma med hodet i sengekanten. Venninene mine skriver så fine meldinger om dagen. Om hvor lykkelig jeg ser ut. At det for første gang på veldig lenge ser ut som om at jeg faktisk lever, å at jeg nyter det. Åh, gudene om jeg nyter det. Jeg elsker det. Så du som gruer deg til skolen på mandag… Jo hardere du kjemper deg igjennom, jo mer kommer du til å sette pris på det hele når det er over. Jeg lover, og jeg lover. HVA ER DU TAKKNEMLIG FOR?

// Yesterday we were at a 100% vegan restaurant. Haha, always felt that vegans are super strange people. I mean every single one of them. But I have misunderstood. They only care about how meat production takes place. Thats it. They will not be part of something so terrible. So I support it. I’ve tried to stop eating meat so many times back home in Norway, but I just can not do it. But here in LA it is really no problem at all. Everything tastes the same anyway. I still can´t believe I’m doing this!? I get a little energy every time I think about it. It feels like yesterday when I sat exhausted at school and fainted after I got up from my chair. The 6 hours of the emergency room with intravenous and a mommy with her head in the bedside. My friends tells me everyday how happy I look. That for the first time in a very long time it looks that I´m alive. Oh, god, I enjoy it. The harder you fight your way through, the more you’ll appreciate it all when it’s all over. I promise, and I promise//

-A9

24 Responses to HVA ER DU TAKKNEMLIG FOR?

 1. Ah, jeg vet sååå godt hvordan det føles! For noen måneder siden gikk jeg på antidepressiva, lå hjemme i sengen og så virkelig ikke enden av den mørke tunellen.

  Akkurat nå, i skrivende øyeblikk, er jeg langt uti bushen i Sør-Afrika, på vei hjem til Cape Town etter en fantastisk roadtrip med to venner. Jeg har viiiirkelig fått tilbake livsgnisten og jeg føler meg lykkelig for første gang på lenge.

  Håper du har det helt supert, Anniken! Dette fortjener du så enormt<3

 2. Åhh, det ser så herlig ut! Jeg misunner deg kjempe masse. Skulle ønske jeg hadde muligheten til å gjøre det også. Du burde virkelig være stolt av alt det du gjør og får til. Jeg føler at jeg ikke har nok mot til å følge mange av drømmene mine sånn som du gjør.

 3. Så bra hun inspirerer deg på vegan fronten <3 Det er foresten ikke særlig vanskelig i Norge heller, spesielt ikke hvis du bor i byer som Oslo osv. Gjelder bare å vite hvor du skal lete 🙂

 4. Mulberry vesken din er ufattelig fin. Men jeg lurer på hva får en medium strl. plass til? Er det plass i en pc i den f.eks?

  • Du får en mac oppi ja! 🙂 Til vanlig har jeg 2 bøker, litt sminke, kamera mitt og litt mer. Altså det er god plass!

 5. Jeg må til LA snart! Ganske kjedelig å gå ut å spise som veganer i Norge, vist du ikke er heldig å bor i Oslo. Det at du i det hele tatt vil kutte ned på kjøttinntaket er jo bra. Hadde alle bare kuttet litt ned på det hadde det gjort mye for miljøet og dyrene. Du kan jo sjekke ut gruppen ‘hva slags veganmat lager du i dag?’ på facebook 🙂

 6. Jeg går 3.året på videregående nå, og jeg gruer har null motivasjon til skolen og gruer meg til hver eneste dag. Begynte å grine av de siste setningene du skrev. Gleder meg så utrolig til å være ferdig!

 7. Hei Anniken!
  Jeg elsker bloggen din og er en fast leser. Men jeg lurte bare på en ting. For når høsten nærmer seg går jeg som regel inn i depresjonsmodus hvor alt er slitsomt, jeg overtenker, har null energi, føler meg ensom og selvtilliten er helt på bunn. Jeg føler meg stygg og jeg vet ikke helt hvem jeg er og hva jeg liker .. Hva burde jeg gjøre?

  • Me2, skjer hvert eneste år.. Ikke akkurat nå som jeg ikke har høst, men jeg forstår hva du mener.. Hm. Jeg tror ikke det er så mye annet å gjøre enn at du må prøve hardere. Det er sånn det hele er. Er du deppa? Ja, da prøver du helt seriøst ikke hardt nok. Det er KUN du som bestemmer om du selv skal falle. Aldri glem det.

 8. Så gøy at du tester ut liver som veganer! 😀 Jeg har nettopp gått fra å være vegetarianer til å bli veganer og jeg elsker det! Beste beslutningen jeg har tatt. For meg personlig var det veldig enkelt å kutte ut kjøtt med alt jeg vet om kjøttindustrien 🙂

 9. Lover at veganere ikke er sære! Jeg er like normal som deg, haha! Såå kult at du plutselig dukket opp i LA hos Cornelia! OG fordi du spiser veganmat wooo yeah <3 haha

 10. Du er et forbilde, Anniken. Jeg elsker å følge med på livet ditt på bloggen.

  Ett spørsmål, hvordan var karakterene dine på vgs? Og gikk du studiespesialiserende? Jeg selv sliter meg veldig ut når det kommer til skolen, mest fordi alt jeg gjør på skolen må være perfekt, og jeg kan liksom ikke ha lavere enn en 5er.. Dette gjør at jeg mister all tid for venner og andre saker.

  • Karakterne mine gikk ned for hvert eneste år.. Gjør ditt beste og vær takknemlig for det. Jeg kan love deg at snittet er ikke det som får deg frem i livet uansett.

 11. Hei! Elsker bloggen og stilen din. Du er veldig flink! Dette er lameste spm. ever, men hvor er hårstrikken din ifra? hahahah.

Leave a reply