reklame – english: what I wear on my lips

Jeg får ofte spørsmål om hva jeg bruker på leppene mine, og det varierer ofte fra sesong til sesong. Men jeg går ofte tilbake til de trygge favorittene mine, og det er faktisk ganske sjeldent jeg bytter ut et produkt helt. Vinter foundationen min har jeg faktisk brukt siden jeg var rundt 16-17 år kanskje? Så når jeg først får en favoritt, så blir den som regel med meg i ganske mange år. Anyways, jezus som jeg skravler om alt mulig annet. Disse lip glossene fra Urban decay elsker jeg, og fargen “obsessed” var en favoritt veldig lenge, helt til jeg også fant fargen “SPL” som jeg elsker å bruke på fest, siden den har en del glitter i seg! Elsker faktisk lipgloss, og er ikke like fan av det matte utrykket. Favoritt lip lineren min, og faktisk den eneste jeg bruker er Jane Iredale i fargen “nude”. Er ekte I – lands problemer i heimen om jeg mister denne på byen hehe.

// I often get questions on what I use on my lips, and it often varies from season to season. But I often go back to my safe favorites, and it’s actually quite rare to replace a product completely in my home. The foundation I use in the winter, I have actually used since I was around 16-17 years old maybe? So when I first get a new favorite, it usually stays with me for quite a few years. Anyways, jesus that I talk about everything else. I love these lip glosses from Urban decay, and the color “obsessed” was a favorite for a long time, until I also found the color “SPLl” that I love to use at parties, since it has some glitter in it! Actually love lip glosses and are not as fond of the matte look. My favorite lip liner, and actually the only one I use is Jane Iredale in the color “nude”. 

(reklamelenker) Urban decay "obsessed": HER / Urban decay "SPL": HER / Jane Iredale lipliner "nude": HER

One Response to HVA JEG BRUKER PÅ LEPPENE

Leave a reply