HVA SKAL JEG GJØRE?HVA SKAL JEG GJØRE?

Jakke fra Bodaskins Buksen finner du HER

HVA SKAL JEG GJØRE?HVA SKAL JEG GJØRE?HVA SKAL JEG GJØRE?

· ALL EVERYTHING BLACK ·

Okey, Onsdag aka i morgen skal jeg på Sandvika for å friske opp håret. Ut med det gamle håret og inn med nytt! Derfor er jeg veldig usikker.. Kortere, lenger, fortsatt samme farge? Blondere, mørkere? Help me! Jeg vurderer også sterkt å ta permanent bare for gøy! Prøve å få litt krøller i dette håret, rufsete store krøller. I og med at det også går ut etter en stund.. Så hva synes dere? Ellers i dag har jeg en litt hektisk timeplan. Mye som skal fikses samtidig som at den fordømte sminkevideoen jeg lagde (den ble perfekt) vil ikke inn på pcen. Jeg har gjort ALT, til og med flere eksperter har prøvd å hjelpe til og det er null håp. Derfor skal jeg avslutte dagen i dag med å brenne den jævla minnebrikken. Den skal rett og slett dø. Høres helt sinnsykt ut, men jeg mener det. 2 døgn av livet mitt har jeg ofret for den dumme videoen, også vil den fader ikke fungere. Sånt irriterer dritten ut av meg, og jeg blir små sprø.

// Okey Wednesday aka tomorrow i´m going to Sandvika to freshen up my hair. Out with the old hair and in with new! Therefore I am very insecure .. Shorter, longer, still the same color? Blonder, darker? Help me! I also considering taking permanent just for fun! Try to get some curls in this hair, big curls. Because it also goes out after a while .. So what do you think? Otherwise, today I have a little hectic schedule. Much to be fixed while the makeup video I made (it was perfect) will not work on my computer. I shall therefore end the day today to burn the damn memory chip. It will simply die. Sound totally insane, but I mean it. 2 days of my life I have sacrificed for the stupid video. Like that annoys the crap out of me, and I became a little twisted //

HVA SKAL JEG GJØRE?

21 Responses to HVA SKAL JEG GJØRE?

    • Ikke klipp så mye ikke i brukk marketing farge du har nok naturlig eget orginal farge du er så søt jo. Men du kan jo klipper litt foran og gå lengre og lengre fra topp til ned .Men se altid speil unngå feil .Speil er jo veldig interessant. Ha god Design.med hilsen

  1. Åhh please prøv permanent! Jeg er altfor feig selv, men har alltid hatt lyst til å prøve… Tror du er en av de få personene sammen med Angelicka Blick som ville kledd det.

  2. Det er typisk deg å angre på kort hår haha, men forandring fryder 😛

    Har du prøvd å legge videoen inn på en annen pc eller får du ikke lagt over videoen som fil fra programmet? 🙂

  3. Langt hår eller uten extensions 🙂 og når du hadde sånn askeblondt, nesten sølv hår, det var superfint på deg! Syns du kler en lys farge veldig bra! Ellers hadde du helt sikkert kledd mørkebrunt faktisk… 😀

  4. Åh, lysere igjen ? Men du ser fab ut uansett! Permanent hadde vært sykt kult, men det sliter jo så utrolig på håret!! Krøll det heller de gangene du ønsker det, mye bedre for håret!

Leave a reply