- SE HELE VIDEOEN HER -

Sammen med Olympus har jeg fått lov til å teste ut deres helt nye kamera, Olympus Pen E-PL8! I en kort og veldig forklarende video får dere se hvordan en liten dag i livet mitt er sammen med Olympus kameraet! Jeg er fortsatt stor fan, og elsker at det er så lite, kompakt og lett å ha med seg. Samtidig som det tar fantastiske bilder.. SE OG LÆR!

9 Responses to HVORDAN BRUKE OLYMPUS? (VIDEO)

  1. Elsker Olympus! Før brukte jeg Canon 5D Mark III, men jeg trengte et mindre kamera… Så da kjøpte jeg Olympus PEN-F. Og skal kjøpe det nye OM-D E-M1 Mark II med 25mm f/1.2 🙂
    Helt nydelig kvalitet på bildene!

  2. har samme kamera, men er så dårlig på manuelle innstillinger, så føler jeg ikke får fullt utbytte av det og det blir bare liggende… du kunne ikke skrevet litt mer om innstillingene du bruker?

  3. Dette kommer litt ut av det blå, men i dag kl 17-19 er det en talekonkurranse i universitetsaulaen i Bergen. Temaet i år er forandring og jeg er en av finalistene, alle talerene er utrolig flinke og jeg tror det vil være interessant å se på. Derfor tenkte jeg at jeg kunne tipse deg om dette. Håper du har mulighet til å komme, det hadde vært utrolig kjekt <3

  4. hvor har du kjøpt den lyse kåpen og den rød/oransje genseren som du har på på den fulle videoen?:)))) suuper fine ting!

Leave a reply