Samarbeid med EF / Lokal tid: 21.54HVORDAN ER DET Å REISE MED EF ?HVORDAN ER DET Å REISE MED EF ?

– RESEPSJON OG KLASSEROM –

HVORDAN ER DET Å REISE MED EF ?

– DEN STØRSTE RETARDEN I KLASSEN ER SÅKLART MEG –

HVORDAN ER DET Å REISE MED EF ?

… SPRÅK OG SKOLE MED EF

Tjohei! I dag tenkte jeg å fortelle dere litt mer om hvordan det er å reise med EF. Jeg har fått en del spørsmål om både det ene og det andre, så følte det var på tide å forklare litt. Det å reise med EF er noe jeg har gjort hele to ganger før. Både til Malta og til Italia. Jeg bodde på hotell i Malta, og vertsfamilie i Italia. Begge gangene har jeg vært super duper fornøyd. Så, hvordan er det her i Sydney? Vel, det er helt fantastisk. Du har rundt 3 timer skole hver dag, noe til og med jeg overlever. Om du ikke vil bli med på flere av de spennende aktivitetene de har rundt ettermiddags tider, så har du resten av dagen fri! Om du ikke er noe A menneske er heller ikke dette noe problem, i og med at klassene som regel ikke starter før 15.00. En sjelden gang må du på skolen rundt 09.00, men det får man til når dagene er såpass fleksible. Skolen er også helt ny, noe som selvfølgelig er super deilig. Skal også sies at noen av lærerne er skikkelig surfe beach babes gutter, hehe klager ikke på det nei! Klassene består av mennesker fra mange forskjellige land, og det er veldig lett å bli kjent med nye når mange av oppgavene er gruppearbeid. Som norsk trenger du heller ikke å tenke på om du er god nok i engelsk heller, de fleste er som regel dårligere enn du er.. Haha HEIA nordmenn!

HVORDAN ER DET Å REISE MED EF ?

– ANDREA SER SOM VANLIG STUNNING UT –

HVORDAN ER DET Å REISE MED EF ?

· SENTRALT OG UTROLIG MORSOMT ·

Yes, jepp, ja! Deres kjære Annijor går faktisk også uten sminke! Greit vi fikk det avklart.. Skolen ligger omtrent i hjertet av sentrum og det er gå avstand til A L T! Jeg og Andrea bor omtrent 2 minutter unna skolen med bruk av bena, no som er mer enn ok pluss. Du kan velge å bo på forskjellige måter, enten hos vertsfamilie eller ved å bo på «student hjem» som jeg og Andrea gjør! For dere som er asosial og bittelitt nervøse for det å gjøre en sånn tur her alene? No worries, jeg har vært der selv. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle si det, men jeg kunne virkelig dratt på denne turen alene. Det er så innmari lett å bli kjent med andre. Velger du også å bo på en camp, så bor du jo også med andre mennesker (om du ikke ber om noe annet såklart). Så du er på en måte nødt. Du blir trygt og greit hentet på flyplassen da du ser noen med EF skilt med engang du har hentet bagasjen, så du er ikke lost i Sydney med andre ord.

HVORDAN ER DET Å REISE MED EF ?

– SÅÅ.. HVORDAN BOR VI ? –

HVORDAN ER DET Å REISE MED EF ?

… URBANEST IN REDFERN 

HVORDAN ER DET Å REISE MED EF ?

– UTALLIGE MULIGHETER –

HVORDAN ER DET Å REISE MED EF ?

· FÅ HELE TI TUSEN I RABATT ·

Urbanest er helt amazing. Bygget har så sinnsykt mange muligheter. Du har studierom, «kino» rom, treningsstudio, barbeque muligheter og mye mye mer. Rommene er nice and clean og vi har eget kjøkken og bad! Som nevnt før kan du også få hele 10.000 i rabatt på EF reisen din med rabattkoden «AnnijorEF». Den går ut veldig snart, så hurry up. ( H E R ) . Om du i det hele tatt lurer på å dra med EF så anbefaler jeg å kontakte de. De er superhyggelige, og hjelper deg gjerne uansett om du tviler eller ikke. Ja, turen er kanskje et samarbeid, men jeg hadde aldri dratt for tredje gang om dette var noe som ikke var verdt det. Jeg har fullt og helt muligheten til å gjøre turer som dette her alene. EF er rett og slett helt supert, og man får minner for resten av livet. Jeg kan med hånden på hjertet si at mine beste «barndomsminner» er turene til Malta og Italia. Herregud for noen opplevelser, og jeg vet denne turen blir med på å lage enda flere sinnsyke minner.

Håper jeg klarte å forklare dere litt på det dere lurte på! Sjekk mye mer info HER!

HVORDAN ER DET Å REISE MED EF ?

20 Responses to HVORDAN ER DET Å REISE MED EF ?

 1. Verste er å lyge om at du ikke går med sminke, når man åpenbart Jan se at du har rouge på deg og concealer

  • Haha, det har jeg ikke dessverre! Om du tenker på det mørke på kinnbena så er nok det skygge fra håret kjære du! 🙂

 2. Hei! Skal til Sydney snart selv, og lurer på om det er veldig dyrt å leve der? Hvordan er prisene på ting i forhold til i Norge?:)

 3. Åå like vakker som alltid! Kunne du fortalt litt mer om turen din til Malta? Jeg skal på språkreise der nå til sommeren og gruer meg skikkelig. Jeg er ganske sjenert og litt spesiell, så er redd for å ikke få venner. Samtidig så tror jeg det er sånn alle føler.

 4. Heihei! Hadde vært veldig interessant å vite ca hvor mye en sånn tur vil komme på totalt, og også når den rabattkoden går ut❤️

  Eller vil jeg bare si at jeg nå har lest bloggen din en god stund, og selvom jeg ikke kan si meg enig i alt du mener, så virker du som en utrolig herlig og ikke minst reflektert person! Du virker som en sånn person som man kan sitte og diskutere og prate med i timesvis! Dette er ikke ment som kritikk altså, dette er bare positivt!

  Ha en utrolig fin dag, klem!

 5. Var på reise med EF til California sommeren 2015, og der var ikke så bra. Det var veldig få som var fornøyd i min reisegruppe, (hvis det var noen?) og personlig vil jeg faktisk heller aldri anbefale EF videre. Jeg har jo ikke reist til Sydney, da, så er glad for at du fikk bra ledere. Burde kanskje valgt en annen destinasjon, da vi hadde litt forventninger ettersom prisen til California var ganske høy

 6. Hei Anniken! Er så glad i bloggen din og elsket dette innlegget, men hadde bare satt pris på at du ikke brukte ordet retard. Har selv en lillebror med Downs Syndrom og ser bare på dette ordet som litt teit i og med at det av og til blir brukt som skjellsord, det er jo det engelske ordet for tilbakestående selv om jeg tror mange bruker dette ordet når de f.eks mener teiting. Men dette er sikkert ikke noe du tenker så særlig over, men hadde satt veldig stor pris på om du hadde lest dette.

Leave a reply