Nå som jeg er så godt igang med festsminken min kan jeg likegodt også vise dere hvordan jeg fikser håret mitt! Jeg er utrolig glad i volum og fylde når det gjelder mitt hår og det er nettopp derfor jeg krøller det gaaanske ofte. Sammen med Makestyle skal jeg nå vise dere hva jeg bruker for å få de perfekte krøllene for både hverdag og fest! Jeg er allerede super fornøyd med mast sin rettetang som jeg blogget om før! Merket lever virkelig opp til sine forventninger.

Så har jeg også skaffet en rabattkode til dere med 15% på ALLE Mast produkter ut året! Koden er «Annie15«

Under ser dere resultatet etter både MAST vol. 1 og vol.2! 

MAST vol. 1 (ikke tenk på boksen)

Denne er virkelig god til party krøllene til fest! Den gir utrolig flotte og faste krøller som i gamle dager! Jeg har ofte prøvd å få de perfekte «dukke» krøllene, noe som har endt utrolig dårlig. Men med denne er det null problem. Den gir rett og slett et veldig lekent og grasiøst resultat. Itillegg er den også utrolig enkel å bruke da den sorte tuppen ikke blir varm! Aner ikke hvor mange brennmerker jeg har av forskjellige krølltenger på armene, men med denne blir det utrolig lett. Ledningen vrir seg også når du vrir på krølltangen, så ikke noe problem der! For å forklare det bedre er det denne som gir ordenltige krøller på håret og er perfekt til fest! Eller sov med det en natt og ha dødsfine bølger dagen derpå. Spray litt tørrshampoo i håret og du er klar for en ny dag med fine bølger som er litt rufsete. Denne finner dere HER!

Mast vol. 2 (ikke tenk på boksen)

Når det kommer til Mast vol. 2 er den som gir det mest naturlige og hverdagslige resultatet. Det er denne jeg f.eks bruker i luggen min. Denne gir store flotte bølger som om du skulle vært på stranden med perfekte sommerbølger. Denne pleier jeg å gre over med en hårbørste, noe som gjør det enda finere. Den er også veldig fint til å f.eks bruke kun i tuppene, eller den nedre delen har håret om man har dårlig tid en dag. Det er denne jeg bruker mest til hverdagen og bølgene holder seg utrolig godt. Denne finner dere HER!


Som dere ser har jeg brukt Mast vol. 2 i luggen, mens jeg har brukt Mast vol. 1 i lengden som gir små vakre krøller. Jeg har også brukt en børste over håret et par ganger for å få et stort volum. Jeg har også latt være å ta noen lengder for at det skal se ordentlig rufsete ut!

Så for å holde på volumet utover dagen eller kvelden, bruker jeg styling sprayen til Gun Britt. Denne har en helt nydelig duft og selvom den kanskje er «soft» holder den likevel på det ville håret mitt. Den gjør heller ikke håret ordentlig stivt men lett og bevegelig. Denne finner dere HER!

Har dere prøvd noe av dette før?

// I sammarbeid med Makestyle

-A9

7 Responses to Hvordan få perfekte krøller?

  1. du er så nydelig, blir helt paff…

    bruker du noe lillashampo, siden håret ditt ser veldig kaldt ut? isåfall hvilken bruker du? og hvordan farge er extensionene? håper på svar:-))

Leave a reply