ANNONSE

SWISS CLINIC HAIR RENAWAL SERUM

Vel, alle mister hår og det er helt naturlig! Når man børster håret, tørker håret eller bruker sterke produkter så håret sliter. Det meste er egentlig ganske enkelt, for hvis hårsekkene dine er i mellomfasen til å «dø» og ikke får det de trenger vil du miste håret ditt fra denne hårsekken. Det som er med dette hår serumet er at den aktiverer hårsekkene dine igjen. Misforstå meg rett, men den vekker ikke «døde» hårsekker, men hårsekker som blir «aktive» igjen begynner å produsere friske hår på nytt. Høres nesten for godt ut til å være sant? Vel, nope. Etter at jeg tok ut mine extensions var tuppene mine slitte og det virket ikke som om håret mitt hadde vokst de siste 4 årene, men heller spist seg oppover. Jeg hadde bare små fjon igjen og scroller du deg ned til Halloween bildet mitt på Instagram ser dere dette. Vel, mye har skjedd siden da og jeg har testet ut dette serumet så lenge at jeg var nødt til å fortelle dere om det!

Hårserumet finner dere: HER

Fordeler med serumet:

- Enkel å ha med seg på reise
- Lett behandling hjemme
- Lett å bruke med pipetten
- Lukter veldig godt!
- Bra pris!

HVORDAN BRUKER JEG SERUMET?

1. Fyll pipetten din til halvparten
2. Drypp flere dråper i hodebunnen mens håret ditt er tørt
3. Masser de inn i hodebunnen og la det tørke!

Ps: Både menn, kvinner, unge og gamle kan bruke dette!

RABATTKODE TIL DERE!

Med koden "HAIR200AJ" får du 200 kr i rabatt og kan kjøpe et hårserum for 490 kr, eller to serumer for 790 kr!
Serumet finner dere: HER - Begge to finner dere: HER

SE VIDEOEN DER JEG FORKLARER MER: HER 

17 Responses to HVORDAN HÅRET MITT VOKSTE

 1. Kan du lage en ny video hvor du anbefaler nye bøker?
  Trenger sårt nytt lesestoff, og alle de du anbefalte i fjor har falt i smak!

 2. Hvor er den hvite blusen du har på deg på instastoryen din? Den var vanvittig fin!
  Det er du også

 3. Da har eg svidd av halve matbudsjettet mitt denne mnd, haha. Håper virkelig det funker da, har prøvd alt fra før. Takk for tips 😀

 4. Hei. Mann 34 her. Ingen interesse av hverken hår serum eller andre ting du blogger om, men har akkurat sett bloggerne på TV2. Ville bare si du gjør en utrolig god figur, du er ekte og du viser den virkelige deg.. heier på deg og håper du får all den lykken du fortjener i livet. Du er awesome!

 5. da har jeg akkurat kjøpt det! takk for tips! Hååper du kan svare meg på hvor du har kjøpt toppen? guri så fin!

 6. Heihei!
  Jeg leste bloggen din hver dag for noen år siden, men slutten helt å lese blogger for en stund tilbake siden. Har fulgt deg på TV-skjermen, Instagram og Snapchat. Idag klikket jeg meg inn på bloggen, og må virkelig si at den, og deg, har blitt så utrolig vakker. Du stråler, bildene dine er så inspirerende, tekstene du skriver er så fine og mystiske. Jeg synes virkelig du har gjort fremskritt. Digger deg. Du inspirerer meg, virkelig.

 7. Synes du håret blir fett etter å ha påført serumet? Eller kan du påføre på nyvasket hår? Vil virkelig teste det ut!

 8. Kommer helt klart til å prøve dette hår produktet??
  Anbefaller at du leser boka «The Humans» by Matt Haig

 9. Hei 🙂 Digger bloggen din! Du tar nydelige bilder og skriver utrolige gode tekster. Du virker som en veldig jordnær og morsom person!

  Et tips til folk som ikke har råd til serumet, vil kun massering også hjelpe veldig mye for å få håret til å vokse raskere.

 10. Hei 🙂 Digger bloggen din! Du tar nydelige bilder og skriver utrolige gode tekster. Du virker som en veldig jordnær og morsom person!

  Et tips til folk som ikke har råd til serumet, vil kun massering også hjelpe veldig mye for å få håret til å vokse raskere.

Leave a reply