Dagene begynner å glippe i New York, og idag drar jeg hjem. Jeg må være en av de første noengang på tur i New York som omtrent ikke har tatt et eneste bilde..Uansett tenkte jeg idag å vise dere hvordan dere enkelt kan konturere ansiktet uten at det blir for mye. Man trenger ikke være en ekspert med sminke og svindyre produkter for å fremheve trekkene i ansiktet ditt. Jeg har selv gått på et par smeller der når jeg var yngre. Haha, alle kan nok finne frem noen forferdelige bilder fra de var yngre med større sminkefeil enn jeg orker å tenke på engang. Denne gangen har jeg brukt litt forskjellige produkter fra Coverbrands og prøvd å holde det hele veldig naturlig. Jeg har også en rabattkode til dere som er «ANNIKEN22» som gir dere 20% på all sminke!

Første steget er å legge en foundation som er matt uten at ansiktet ser flatt ut! Derfor er det kjempe viktig å ha en foundation som er veldig lik din egen hudfarge, helst litt lysere enn mørkere. Her har jeg brukt NYX sin foundation «stay matte but not flat» som sier sitt. Denne har jeg påført sammen med beauty blender for å få det hele naturlig. Det er viktig å ikke få noen «sminkekost» streker i ansiktet! Deretter har jeg brukt bare minerals sin stroke of light under øynene, mellom brynene og oppå nesebenet.

NYX foundation: HER / Stroke of light: HER / Beauty blender: HER 

Resultatet av dette blir utrolig naturlig og jeg likte foundationen utrolig godt. Den er kjempe lett å påføre og føles veldig lett på huden. Den er ikke tung eller kakete at all, så denne blir nok en god hverdagsfavoritt! Ikke er den dyr heller noe som gjør at det ikke svir sånn i lommeboken!

Så kommer man til det som gjelder, konturering! Her har jeg brukt NYX sitt matte solpudder! Det er viktig å bruke et matt solpudder om man vil fremheve trekkene sine. Om man skal begynne å konturere med et glittrende solpudder vil du også tilslutt se ut som et juletre! Her har jeg brukt everyday minerals sin doble kost noe som gjør at jeg kan bruke den til både solpudder og highlighter! 

NYX solpudder: HER / KIDE highlighter: HER  / Everyday minerals double brush: HER

Her ser dere hvordan jeg påfører solpudderet i ansiktet. Jeg påfører det på de stedene jeg vil fremheve! Jeg har alltid pleid å påføre dette i et tre tall i ansiktet. Midten av pannen, ned til skinnbena og deretter under siden på ansiktet mitt. Rett og slett et tre tall! Jeg tar også litt på sidene av nesen og under haken. 

Tilslutt avslutter jeg det hele med et transparent pudder fra the balm! Dette påfører jeg i hele ansiktet for å holde på sminken. Den er også utrolig grei å ha med seg rundt i og med at jeg ofte blir blank i pannen! Dette finner dere: HER

-A9

24 Responses to Hvordan konturere ansiktet!

Leave a reply