IMG_9282collage2IMG_9380collage4IMG_9343

Jakke: fra Cara i Drammen / Skjerf: Hefra / Bukse og veske: Pull&Bear / Sko: Hefra 

Hjemme, ferdig, varm, glad og forventningsfull. 

Jeg er endelig hjemme, ferdig med alt av lekser, varm i kroppen, glad og forventningsfull til spania turen. Jeg har mye å glede meg til fremover, åja! Jeg har en liten hemmelighet jeg går å ruger på. Har så innmari lyst til å fortelle dere det, men det må nok vente litt til. På mandag var det vba, og jeg kom desverre ikke hjem med noen pris. Men fornøyd er jeg, bare det at jeg var nominert var stort, det at jeg var semi finalist var stort, og at jeg faktisk tilslutt endte opp som finalist er STORT. Så takk, takk til ALLE som stemte på meg hele veien, så satser vi heller på en pris til neste år! Det var en kjempe koselig dag hvor jeg først møtte en gammel vennine som jeg møtte i Malta på EF sine språkreiser, deretter dro vi på fridays og spiste med Bjørn-Erik! Utrolig koselig

Så nå gleder jeg meg til spania, jeg drar på lørdag sammen med Charlotte! Blir så deilig med outfit bilder i finere omgivelser, selv om Drammen var ganske så vakkert idag. Jeg gleder meg sånn til maten, shoppingen og strendene. Det blir rett og slett deilig

-A9

Leave a reply