Hør på denne, aaah:

JEG REISER TIL CUBA MED NELLY!

I morgen reiser jeg igjen og denne gangen gruer jeg meg litt. Jeg skal faktisk reise mukkers alene, og Cuba? Vel, jeg har egentlig aldri hørt så mye om Kuba. Det blir et døgns reise med mellomlandinger og, vel.. Kun meg? Kun meg og headsetet mitt med sanger som skal minne meg om et eller annet fint. Jeg reiser så mye om dagen at jeg ikke helt vet lenger hva jeg skal kalle hjem. Om det er Gardemoen flyplass eller leiligheten på St.Haugen. Jeg møter mennesker som en flokk med maur, som jeg ikke vet noen ting om. Jeg har begynt å studere flyvertinnene på flyet så mye at de flere ganger har spurt meg om jeg har flyskrekk. Vel, nei. Hvordan kan jeg ha flyskrekk lenger, jeg gjør jo ikke annet. Jeg bare titter på deg fordi jeg kan, og fordi jeg ikke helt lenger hva annet jeg skal titte på. Det er jo ikke sånn at jeg sitter helt limt inn i personen ved siden av meg, med siklende kjeft når de sover med halvåpen munn og rykninger i venstre ben. Jeg har også begynt å se på hendene til menn. Om de har giftering eller ikke. Akkurat som om det har noen betydning, men jeg innbiller meg innimellom at det sier mye om en person der de er i full prat om interesser og store aviser. Jeg kan også se om den er løs, eller stram. Om du har gått opp eller ned i vekt siden du giftet deg. Eller om din kjære partner tok helt feil på størrelsen din den store dagen. Man kan vel si at jeg ikke får med meg 30% av det du sier engang, jeg er et helt annet sted i analyser og tanker om hvem du er. Men du ser det ikke, og du vet ikke. Og på en eller annen måte, er det heller ikke greit.

Mitt Olympus Pen E-pl8 finner dere: HER

Jeg skal uansett ha med meg det fin fine kameraet mitt jeg er så latterlig fornøyd med. Denne gangen skal jeg ta med meg flere av objektivene og jeg tenkte å lage en fin film til dere. For dere skjønner, at det er dette kameraet jeg filmer ALLE videobloggene mine med, som dere kan se HER. Det som er så fantastisk deilig med dette kameraet er at det har autofokus når du filmer. Så uansett hvor mye jeg beveger meg følger det etter. Et stort speilrefleks kamera gjør ikke det, hvertfall ikke som jeg har oppdaget. Så det er et STORT pluss. Du kan også fikse på lysstyrke og hva du måtte ville som om du skulle tatt bilde. Altså, du kan også ta bilde MENS du filmer. Hvor smart? Den lille fantastiske tingen her skal bli med meg på hele reisen!

.   .   .

12 Responses to I MORGEN REISER JEG IGJEN..

  1. Please, bruk tiden på flyet til å skrive ned en – eller tusen – analyser. Tankespinneriet ditt er fantastisk!

  2. Åååå Cuba er seriøst verdens fineste plass! Du aner ikke hvor sjalu jeg er på deg akkurat nå
    Men vær forberedt på at alt er litt halv åtte der, og at det ikke er så mye luksus slik som mange andre plasser, men det er litt av sjarmen haha

  3. Please, bruk tiden på flyet til å skrive ned en analyse eller observasjon. Tankespinneriet ditt er fantastisk!

  4. enig med V her oppe!! skled helt inn i min egen verden da jeg leste de få setningene om menns gifteringer?? wow du vet virkelig hvordan å skrive godt. om egentlig ingenting men samtidig om så mye. liker så godt måten du skriver på, du treffer alltid akkurat riktig!! ikke for klisje/inspo/dypt/ah, men akkurat passe fint og tankefullt. I LOVE YOU.

Leave a reply