EN HELT NY KOLLEKSJON PÅ GINA TRICOT ✨

Hei fininger! I dag tenkte jeg å vise dere det splitter nye samarbeidet til Gina Tricot sammen med pop gruppen Icona pop! Kolleksjonen er eksklusiv, og det er så mye fint! De har produkter av ekte skinn, som bukser, skjørt og sko. Men også fine plagg med paljetter, kjetting, cuts og spenner. Egentlig hadde jeg lyst på hele kolleksjonen, og er helt stup forelsket i de kule bootsene de har kommet med. Får vel sette de på ønskelisten! Så, jeg har plukket ut mine favoritter sammen med Gina Tricot, og har funnet ut at jeg har sikret meg et par fester fremover! Kolleksjonen slippes 25 Oktober!

Skirt: HERE / Top: HERE

Suit jacket: HERE / Suit trousers: HERE

The perfect dress: HERE

6 Responses to ICONA POP X GINA TRICOT

  1. Har lest ut boken din på to dager – du skriver så ærlig og fint! Synd det har vert så mye kritikk rundt utgivelsen, håper du likevel er stolt over hva du har fått til, det har du all grunn til. Flere i denne verden burde vert som deg <3

  2. Ser du reklamerer for klærne du får av Gina tricot og deretter selger klærne på Tise etterpå. Dette er vel ikke lov, eller?

    • Nå vare mye gææærent om dagen du! Disse klærne er ikke på tise, og værsåsnill. har du ikke annet å ta deg av enn å finne feil hos meg?

Leave a reply