Okei, jeg er endelig hjemme og drit syk. Så syk at jeg sovner hver time, da er jeg så utslitt at kroppen ikke tåler mer. Tryvann…. Hva fader skal jeg si annet om Tryvann enn at det var veldig veldig veldig skuffende. Tryvann er der kun for å tjene mest mulig penger, thats it. 2 karuseller, null artister og noen få bussrigg. Egentlig føltes det, og så ut som en parkeringsplass der noen busser hadde samlet seg. Haha, er det virkelig mulig. Tryvann skal liksom være det største, mest syke og ville i russetiden. Det var det virkelig ikke. På Tryvann tilbyr de til og med vaffel med kabab til 100 kroner. Det var iallefall sånn det smakte. Ellers kan de tilby en bakt potet på størrelse med en halspastill til 100 kroner! Det eneste rimelige på Tryvann var en garderobe til 20 kroner. Tryvann var ikke annet enn en stor skuffelse, og jeg hadde vært flau om jeg hadde stelt det hele i stand. Du går oppover i 30 minutter, full og varm for å så komme til noe du ikke forventet i det hele tatt. Ikke missforstå, jeg hadde det super gøy i og med at jeg hadde med meg to morsomme venniner og en veldig full annijor. Vi hadde det gøy uansett, men skuffende var det. På fredagen valgte vi heller å rulle rundt i Oslo, noe som var 1111111000000 ganger bedre enn Tryvann, hvor flaut er ikke det? Ruller du rundt med busser stopper du nemlig også på parkeringsplasser, og har fader meg det mer morro der.

Så kjære 97? Ikke gidd å bruk penger på Tryvann neste år med mindre de skjerper seg som få. Tryvann skal på en måte være det du virkelig har gledet deg mest til, sånn var det for meg iallefall. Nå angrer jeg på at jeg brukte 1900 kroner på en bilett jeg kunne vært uten. Jeg vet, tror og håper at Landstreffet Stavanger blir mye bedre. Der har de faktisk brukt penger på artister, åpner pizzabakeren på treffet og har et helt tivoli på størrelse med tusenfryd! Så folkens, jeg kan til og med si det nå. BRUK heller penger på Stavanger treffet, og alt annet. Bare ikke Tryvann.


Men om helgen var vellykket? Oh yes sir. Dere som følger meg på snapchat har sikkert omtrent fått med dere hele helgen min. Store deler iallefall. Haha, herregud så morro jeg har hatt det. Uansett hvor syk jeg er nå var det helt verdt det også. Kroppen er gul og blå, hodet dunker og Anniken har virkelig ikke stemme. Det må vel være et tegn på at jeg hadde det helt insane morro. Helgen ble et minne for livet.

-A9

82 Responses to IKKE KJØP BILETTER TIL TRYVANN!

 1. Stavanger var helt sinnssykt!!! Gled deg masse, og kos deg videre i russetiden 🙂

  Hilsen 93’er.

 2. personlig synes jeg tryvann var 100 ganger bedre enn LS i Stavanger! Men da vi var russ hadde de jo artister, og hele helgen var helt fantastisk, et minne jeg aldri vil være foruten. Kjipt at du hadde det kjipt, men kanskje ikke det smarteste at du avskriver hele tryvann, for russ som kommer etter deg 🙂

  Hilsen 94’er aka russ 2013.

 3. Hei! Jeg så deg på gulskogen på lørdag, men turte ikke å si hei og ta bilde av deg. Du var mye penere i virkeligheten og jeg hadde veldig lyst på russekort av deg! Men jeg turte ikke å spørre..

 4. Ifjor levde tryvann opp til mine forventninger i hvert fall! Kan ha noe å gjøre med at jeg var på buss og ringen var full av vennene mine, det var så koselig å ha alle samlet:) ellers hadde jeg det faktisk fantastisk gøy i vanlan på tryvann, gikk rundt og kåret årets van på tull og det ble en helt syk stemning da van-russere faktisk trodde vi var en jurye, haha! Blir vel litt hva man gjør det til selv, men det var trist at det ikke ble som du hadde håpet i år:( tror vi hadde noen artister ifjor, ikke at jeg fikk med meg det da, hehe

 5. Hei! Er så ENIG med deg! Hahah, angrer så på at stakkars pappa betalte for en billett jeg heller skulle vært foruten. Og så må jeg jobbe nesten helg, så når alle vennene mine og resten av det norske 96-kullet er på LS, serverer jeg pizza. Livet, altså.

 6. Er bra du er ærlig! Jeg skulle ønske jeg skulle på LS, men kjenner ingen som skal som jeg kan være med og er ikke kjent nok til å dra alene, har aldri vært i Stavanger. Jeg håper i hvertfall det blir bra for dere! 🙂

 7. Så utrolig drit.. Jeg synes Tryvann var det beste med hele russetiden i 2013, og jeg var med på alt som var å være med på

 8. eeeer så enig. nattmaten dems er helt på trynet, kebaben kastet vi mer eller mindre før vi hadde fått den. det er forsåvidt ingenting som slår snappys’, men det der er kanskje det værste jeg har dyttet i meg EVER!!

  selve arrangementet er også rimelig ræva, vi gikk tilbake til «van-land» og menget oss i stedet, for selve bussringen var så kjip at man heller kunne sitti hjemme!

 9. Hahah fyfaen er så sjukt enig. Rulling er 100 ganger bedre, samme samlinger som på trvn bare mye billigere. Ses på LS, satser på bedre stemning der, med tanke på alt de har utenfor alle konsertene (the beach og fotballturneringer) kommer det til å bli så bra, gleder meg!

  Bra med å ha vært på tryvann er at opplevelsen av LS sikkert blir enda større;*

 10. har rigg vi så stor koste oss 🙂

  kjipt med avgrensninger på rigger og slikt men men.

 11. tryvann har vært den store greia hele tiden, og det er nok ikke pga arrangørene at det ikke var gøy i år – det er fordi mange av bussene i bærum (sikkert oslo og for alt jeg vet) har valgt å rulle i stedet for å ha rigg på tryvann. da jeg var russ i 2013 var absolutt alle på tryvann og det var kjempe gøy, trengte ikke å være på en eneste konsert (noe som jeg forøvrig ikke var heller). vet om mange 96 som valgte heller å rulle, skjønner det kjempe godt for det var det beste jeg visste, men det går vel litt utover de andre som drar på tryvann for tryvann er kun gøy når alle/mange av bussene er til stede. har hørt fra mange at det var kjipt i år, men tror ikke at det er arrangørene sin feil, de har nok regnet med fler bussruss.

  er selvfølgelig mulig at dette er feil, men det er hva min opplevelse av 2013 vs 2015 russen er. er det ikke mennesker der, er det ikke gøy, og jo fler busser dess gøyere er det. da er det bare å glede seg til stavva, det blir insane:)

 12. Er egentlig litt enig med deg.. Jeg kjøpte dagspass til fredag og lørdag og angrer sykt på at jeg brukte 700 kr til på å få komme opp til level 1 og 2 på lørdagen. Var der i max 1 time før jeg stakk ned til level 3 igjen for å være i vanene der liksom hahah!

  Så deg der btw, hadde sykt lyst til å komme bort men turte ikke :/

 13. Gled deg til LS!!! Konge artister, konge plass, opplegg, alt mulig. Var så gøy. Bussringer hvis du vil det, konserter hvis du vil det, gigantiske parkeringen med tusen vaner som alle har fest, tivoli hvis du vil det, PIZZABAKEREN, og alt mulig. Eneste var at alle fester fra klokken ti på morgenen så det var ferdig rundt 3-4 hahaha. Bo på hotell sier jeg bare! Iskaldt og fælt å sove i van… 🙂 KOS DEG!!’

 14. Helt enig med deg.

  Tryvann var ekstremt dårlig. Vi var med bussen på Telemark, og det var virkelig helt utrolig med artister som cascada, basshunter, tix, staysman osv. Telemark er jo et av de minste treffene, så når det var så sinnsykt bra, hadde vi store forventinger til tryvann som faktisk er et av de største, men herregud så skuffet vi er! Arrangørene er så anonyme, og har ingen kontakt med russen. Matservering var dårlig, det var altfor dårlig informasjon om alt mulig, helt fra parkering, kollektivtrafikk, scener, og hjelp hvis man trengte det. og klarer virkelig ikke tryvann å få tak i noen bedre artister? Eller artister man hvert fall har hørt om, med sanger som man kan synge med til!! Billettprisene er skyhøye, men hva betaler man for egentlig? Vi kunne like gjerne gått sammen en stor gjeng og møttes på parkeringsplass og hatt det mye morsommere. Håper arrangørene tar det til seg. Vi kommer til å advare ALLE mot tryvann. Bra det kommer ut i media.

 15. Kanskje ikke så rart når de færreste drar på tryvann pga de andre

  Treffa er bedre og tryvann har tapt seg veldig de siste årene

 16. Jeg har aldri vært russ, pga psykiske problemer som gjorde at jeg droppet ut av vgs.. Men jeg var på landstreffet i telemark (Tror jeg det heter? haha) som frivillig. Selv om jeg var edru, og jobbet hele tiden, virket det sykt bra ihvertfall 🙂

 17. Så kjipt! Har hørt at Landstreffet i Stavanger var det beste med hele russetiden til de jeg kjenner, og de som ikke dro angrer virkelig! Så jeg håper for din skyld at det fortsatt er like bra 😀

 18. ikke forvent karoseller på landstreffet, neste alt var stengt utenom noen få som saug. haha. men gøy var det, til tross for drittvær

 19. Enig med deg. Alle skal liksom til Tryvann for å kjenne på fellskapsfølelsen i russenorge Men er egentlig bare rip-offf og sauementalitet på et og samme fat. Flott at du tar det opp i såpas store bokstaver 🙂

 20. kompisen min var russ for andre gang i år og han sa at tryvann sin størrelse var halvert i forhold til 2014. i fjor var det dobbelt så stort. er selv veldig skuffet over et elendig opplegg uten noen artisert og en hovedscene mindre en riggene.

 21. Du burde dra på landstreffet på Lillehammer, der er der alltid liv og stemning. Sykt morsomt og som regel noen bra artister. Nå er det faktisk fem (!?herregud) år siden jeg var russ, men husker fortsatt den fantastiske stemningen det var der. Jeg var russ to år på rad, så fikk med meg to av treffene, og har ingenting dårlig å si om det. Nå bor jeg i Lillehammer,

  og var bare på treffet her, så jeg har ingenting å sammenligne med, men høres ut som du og vennene dine ville ha trivdes bedre her! !:) Les litt om landstreffet Lillehammer, kanskje de har noen bra artister og noe bra opplegg i år:)

  Kos deg masse med russetiden, det er så ubeskrivelig fin følelse, og det er over før du vet det.

  Klem:)

 22. Var russ i fjord og du har helt rett. Tryvann var utrolig dårlig og kjedelig. Bare gled deg til LS. Det var det beste med hele russetiden. Amen

 23. så dumt å høre….

  men det er vel kongeparken, stavanger som er «det største» landstreffet, og det beste utifra hva jeg har hørt! Håper du skal dit til helgen! 😀

 24. Jeg var på landstreff i Lillehammer i 2013, og det var faktisk sykt bra. Tryvann var jeg ikke, men hva jeg hørte av venner var det bra for to år siden.. Huff, jaja

 25. Enig med deg om at det ikke var fult så gøy på torsdagen :/ men var veldig morro både på fredag og lørdag, og jeg tråkket over og måtte gå rundt med krykker! Så det sier litt, men dumt du ikke hadde det gøy der oppe :/ ha en fortsatt fin russefeiring 😉

  Hilsen skadetruss 🙂

 26. jeg var russ i fjor og vi var kun på tryvann natt til 1 og fant fort ut at det var hyggeligere og rulle! Så vi gjorde det mens alle var på tryvann og hadde det aldri så gøy på bussen vår 🙂 personlig kunne jeg klart meg uten treff og heller kun rullet, vi møtte så mye folk der bussene stoppet uansett så da var det jo fest uansett overalt! Kos deg masse videre i russetiden og nyt øyeblikkene og bruk sansene fordi dette er en gang i livet (takk Gud)

 27. Var ikke på tryvann da jeg var russ, men LS2014 gikk over all forventning!! En helt insane helg med mye alkohol, gode venner, gode artister og et utrolig bra opplegg! Misunner dere som er russ i år. Skulle gjerne gjort alt om igjen! NYT RUSSETIDEN

 28. Var selv Russ i 2012 og kan ikke huske Tryvann som du beskriver det, Tryvann var det beste med hele russetiden. Det var stelt i stand med flere artister, bussringene var fantastisk bra og den bakte poteten du beskriver som en halspastill var så stor at man ikke en gang orket hele. Så litt kjedelig at du anbefaler neste års kull å ikke kjøpe billett basert på din opplevelse ene og alene. Bare min mening 🙂

 29. Jeg møtte deg på Tryvann!! <3 du skrev på buksa mi #starstruck <3

  Hvilken russebuss er du på?? glemte å spørre deg om russekort 🙁 #nr1fan

 30. Det er så mye mer morro å rulle enn disse treffene. Jeg syns LS var helt greit, men om du skal få med deg en konsert må du bare presse deg på, for kommer du sent til konserten så ser du ikke en shit. Karusellene der var dårlige, var til og med en jente som falt ut av den ene mens vi var der! Men de har godt utvalg av mat der, sykt gode burgere! Men vaktene der er fjorårets russ og null seriøse. Men det er jo svært der og er god stemning om man er med sine beste venner! Ah, du er så heldig som er russ nå, jeg savner rt så mye!! Nyt tiden, det går så sinnsykt fort..

 31. Syntes det var helt okei. Gleder meg til Stavanger nå!

  Forresten, hvordan tør du å bruke armbånd (hermes) og sånn «bånd» rundt hodet når du fester? Er du ikke redd for å miste det? 🙂

 32. Kan godt forstå det du sier her, hører jo så mange forferdelige og skremmende historier om ting som skjer der. Har lyst til å dra dit men vet ikke om jeg tørr.. Så skjønner deg godt. Men håper du koste deg da 🙂 ønsker deg en fortsatt fin og festlig russetid videre <3

 33. Som du skriver så hadde du jo det bra, selv om opplegget er dårlig, MEN Stavanger er 40 000 ganger bedre, det er så mye bedre opplegg og man får følelsen av å faktisk ikke rekke alt fordi det skjer noe heletiden (noe som er mye bedre enn å føle seg ferdig med et russetreff på 3 dager. Var på buss i fjor, så syns det var gøy uansett hvor jeg var, men Stavanger skulle jeg gjerne gjort fler ganger. GLED DEG!!

 34. Kunne ikke blitt mer enig! Var russ ifjor og syntes Tryvann var sykt skuff! Var på buss, og syntes det var 10000 ganger bedre å rulle! Du burde glede deg helt sinnsykt til LS! Det er et av de beste minnene jeg har fra russetiden. Gode priser på mat, bra opplegg med shuffel-busser til og fra og en helt fantastisk lineup! Vær glad for at du skal til LS og ikke Lillehammer… Har hørt av venner at Lillehammer er akkuratt som Tryvann bare større, men da virker det så tomt fordi det ikke er mange som drar dit. Syntes det er tøft av deg at du tar opp dette og tørr å dele egne og ærlige meninger. Tidligere bloggere har jo fått penger eller spons for å skrive positivt om Tryvann/generelt ROK. Hele opplegget er så korrupt og jævlig at jeg ikke har ord. Det er kun de største bussene som bruker mest penger og slikker mest ræv som blir promotert og kraftig representert av Russedress, Tryvann etc. Syntes det er helt feil, for det er virkelig ikke det russetiden skal handle om. Ønsker deg en fortsatt fin russetid og husk å nyte!!! På en blunk så er det over 🙂 Stå på!

 35. Tryvann 2013 var sykt bra, tror det egentlig bare har tapt seg etter det, og folk velger heller å rulle! Jeg var på LS også og jeg synes Tryvann var mye bedre 🙂

 36. Nei uff da! Tryvann i 2013 var l-e-g-e-n-d-a-r-i-s-k!! Får håpe Stavanger blir bra da, for deres del 🙂 Kos deg masse i russetiden – jeg er så misunnelig!

 37. Ååå, får sommerfugler i magen av å tenke tilbake på landstreffet i Stavanger, selv om det nå faktisk er fem år siden skapte vi så mange minner den helgen, noen av minnene snakker vi fortsatt om og andre er mer sånn husker du at du gjorde det, haha.. 🙂 Det er der magien skjer, og ikke minst bussturene tilbake til sentrum igjen, hvis man velger å bo på hotell, som virkelig er verdt det, for det skjedde så mye rart på hotellet også, så man trenger ikke være i parken hele tiden. Og jeg husker også Tryvann som en stor skuffelse, men Stavanger og Lillehammer er noe helt, helt annet, det er der det virkelig skjer. Gled deg til landstreffet, det er som en stoooooor festival, nesten som å være på Roskilde, minus russen selvfølgelig, haha.. Men ellers er det som en stor festival… 🙂

 38. Hei Anniken!

  Dette har ikke så mye med selve innlegget å gjøre, men mener å huske at jeg har sett du har lagt ut en clutch hvor det står «buy the ticket…» osv. Det kan godt hende jeg tar feil nå, men lurte i så fall bare på om du kunne si meg hvilken nettside den var fra 🙂

 39. Hei! Skal være russ neste år og er usikker på om jeg skal velge russedress eller russebukse. Lurer på om det kan være upraktisk med dress. Hva synes du om dress, angrer du eller hadde du valgt det om igjen? 🙂

 40. Jeg kan ikke si meg mer enig, det er det styggeste jeg har vært med på.. Kan ikke si jeg gleder meg til den siste helgen på der. Gå gå gå for så å tape alt for mye penger på drittmat, gå gå gå litt til, stå i kø, stå lenger i kø, venting +mer venting for så å komme inn på det drittstedet. Det desidert værste jeg har vært med på så langt i russetida…

  Hadde vært bedre å rulle rundt i nabolaget mitt!

 41. du veit der va buss som gjekk opp til level 1 sann ca heile tida sant? ikkje vits å klage på at du måtte gå opp. de va ditt valg, vi som venta litt tok bussen gratis opp. å tryvann va forresten heilt konge! anbefala alle å fare. takk for mej #nohate

 42. uff, så kjipt :-/ Var der selv da jeg var russ i 2012, og da hadde jeg helt motsatt opplevelse – det var det gøyeste jeg har opplevd i mitt liv! Da var det en haug gode artister der da, blandt andre Italio brothers som definitvt var en høydare 😀 Tror aldri jeg kjøpte annet enn drikke der inne, så maten kan hende var dyr og dårlig når jeg og var der – men stemninga da var iallefall knall 😀

  Du får bare bruke resten av tida på å rulle i busser ellers, du som bor der nede har jo den beste russefeiringen i Norge uansett 😀

 43. Anbefaler faktisk landstreff Fedriksten til neste års russ! Syntes det var bedre enn Tryvann, og hadde det veldig gøy der. Men er på buss selv, og da blir vel alt mye bedre. Rulling er fortsatt 1000x bedre da, haha

 44. Det er Landstreffet i Stavanger som er og blir det største 🙂

  Tryvann har aldri vært bra..

 45. jeg var på tryvann i fjor! Da var det drit bra! Og de solgte masse god mat, kunne velge i masse rart! Det var også utallige mange bussen, men det var flere forskjellige «plattformer», så man måtte lete endel før man fant Bussene! Høres ut som ting har forandret seg siden i fjor, det var ikke slik som du beskriver det over hodet! Synd du ikke opplevde det slik som det var i fjor… Hva har skjedd med russebuksen din, er høyre ben klippet bort?

 46. Hei.

  Jeg mener personlig at årets russ har blitt litt tamt. Jeg har vært på Tryvann nå i 9ene år på rad så jeg har fulgt fra da det var skog helt rundt, opptil 7bussringer med 5 busser i hver og omtil iår var det kun 3 ringer med 3-4 busser i hver ring.. Det er noe ikke arrangøren kan gjøre noe med men det er faktisk russen selv som har valgt å bruke pengene sine på andre steder. Jeg kan forstå de som mener det var tamt iår men da synes jeg dere heller kan sende en mail til arrangøren og skriv nøyaktig hva dere mener om det og evt til det bedre. Alle som er der oppe prøver å få det hyggelig der oppe så om det er maten som smaker vondt eller om det er vaktene som ikke oppfører seg, si ifra!

  Se det fra denne siden, det er kun grunn av russen vi faktisk har den festen der oppe.

  -Jørgen

 47. nei nå må dere gi dere. Tryvann er det beste treffet etter Landstreffet Lillehammer. Jeg har aldri hørt at noen har valgt å rulle fremfor å være på tryvann. Det er hva du gjør det til selv. Når jeg var på tryvann var det konserter, karuseller, god mat og bare gøy. Jeg var også på landstreffet i Lillehammer, og det var hvertfall helt konge. Der var Cascada, Dex, Broiler og mange flere artister. Ingen brydde seg særlig om konsertene, for det var i ringene det tok helt av, så at du går rundt å forteller folk at di IKKE skal dra dit basert på din erfaring, er dårlig av deg, når tryvann har det beste ryktet på seg.

 48. det beste med Tryvann, etter min mening, var vel egentlig å se igjen absolutt alle folka fra ungdomsskolen , vgs og hele nærmiljøet drita fulle alle sammen i ringen til en av Nordstrandsbussene. var sykt gøy med en uplanlagt «reunion» hvor alle var fulle, alle du ikke hadde sett på flere år og alle intrigene, bitchesene, de populære, upopulære, ja, alt er glemt og alle var samlet og litt for gode venner.. : ) utenom det så var Tryvann tragisk. Dårlig mat, sure vakter og betjening, rævva opplegg, ja, pengesluk.. Myye mer lættis å rulle! Ville aldri giddet å dra noe særlig langt for et russetreff

Leave a reply