Forlaget mitt skulle slippe ny bok, og jeg ble tilsendt hele manuset på mail “denne tror jeg du vil like” sto det enkelt skrevet. Jeg har ikke tid tenkte jeg i det jeg tittet bort på bunken på kommoden med nye bøker jeg konstant ikke klarer å la ligge i bokhandelen. Du eier ikke impulskontroll tenkte jeg, mens jeg vurderte hvilken jeg skulle lese først. Jeg kunne ikke forstå hvorfor jeg fikk manus på mail, jeg liker da å ha de mellom fingrene. Dagen før jeg reiste på hytta for å besøke resten av familien lå det en firkantet pappeske i postkassen, det var Mindre. Boken om en helt vanlig mann, og et.. nesten helt vanlig liv (hvilke liv er vel vanlig) og om hans reise fra sine problemer. Helt ærlig vet jeg ikke helt hvorfor boken har vunnet en så prestisjefylt pris, for jeg har da lest bedre historier om en homofil manns liv reisende rundt om i verden på flukt fra brutt kjærlighet (eller har jeg? kanskje ikke). Du skal være lesevant for å lese den, ellers vil du falle av. Ellers blir det for tungt. Om du ikke gjør som meg når jeg faller ut, leser siden en gang til. Det er forbausende hvor mye jeg hadde gått glipp av bare av å lese et avsnitt på nytt. Å nå forstår, og det var jo morsomt! Noe sånt antar jeg. Uansett, tenkte jeg skulle tipse om denne. Tok meg akkurat 3 dager, så da må den kanskje vært ganske fin likevel.

2 Responses to JEG ELSKET MINDRE MER

  1. Haha – jeg gjør også alltid det. Leser siden på ny, og tenker akkurat det samme. SÅ MYE jeg ikke egentlig registrerte i hodet liksom, helt seriøst!
    Hvor ofte det skjer egentlig… Har du jobbet i bokforlaget lenge? Jeg trenger ett forlag som kan hjelpe meg!!!

Leave a reply