Nå har jeg endelig kommet meg hjem fra overraskelsen, og dere kan ikke troo hva jeg gjorde. Mikkel tok meg med på premieren til en ny film av Harald Zwart! Herregud, rød løper, champagne, og en haug med kjendiser. Alt fra Twilight skuspillerne til Ari Behn var der, og lille meg visste ikke helt hvor hun skulle gjøre av seg. Gøy var det uansett! Og ett lite starstruck ble det når Ari Behn kom bort til meg helt ut av det blå og tok meg i hånden for å hilse. Skal se om jeg får funnet noen bilder av meg og Mikkel fra nett avisene! Men, her om dagen var jeg i Byavisa Drammen! Skikkelig rart å se seg selv i en papirtutgave gitt i tusen postkasser. Dere vet jo hva det dreier seg om, siden jeg skrev om det på bloggen for ikke så super lenge siden! 

Så må jeg også fortelle om dere en liten nyhet jeg kommer over i butikken, nemlig en kakao som varmer seg selv! Haha, denne kjøpte jeg da jeg var på Kiwi og utrolig nok fungerte den. Kakaoen ble glovarm etter jeg fulgte bruksanvisningen bak, litt for moderne for meg, men greit å ha med på skolen. Ikke noe juks dere, for om jeg ser dere på skogstur med en sånn kommer jeg å slår dere i hue med en pinne! Haha! 
Nå skal jeg fikse meg før jeg skal feire bursdagen min med jentene, og videre til elvefestivalen til Drammen! Har også en liten overraskelse til dere imorgen! Kos dere masse i det fine været!

-A9 

12 Responses to Jeg er i avisa!

  1. Jeg bestilte prøvepakken for noen uker siden, og jeg er helt frelst! Det er seriøst den beste jeg har prøvd, og jeg har prøvd veldig mange uten å bli fornøyd, men denne, den er PERFEKT!

Leave a reply