Min fine vakre skapning

– ENDA EN SESONG AV BLOGGERNE PÅ TV2 –

Det er så fint og deilig å endelig kunne fortelle at jeg er med i enda en sesong av Bloggerne. Pju, faktisk vært litt vanskelig å holde dette hemmelig denne runden, men gud. Haha, dere skal vite at det har vært så mange ulike prosjekter i det siste at jeg nesten svimler rundt bare av tanken. Så i går var jeg og Anders på shoot til selve bilde plakaten av alle sammen. Anders skal ikke akkurat være med i gjengen haha, men vi fikk sneket sammen noen fine bilder av oss også. Måtte også takke nei til Tv2 i dag når spørsmålet kom angående forholdet til meg og Anders, noe jeg trodde kanskje hadde fadet litt ut…. Jeg trodde at hvis jeg drøyde hele nyheten ville ingen bry seg, så feil kan man ta hehe. Jeg bare forstår ikke at det er noe å skrive om, det er potet nytt. Hvem bryr seg om vi er sammen eller ikke annet enn kanskje dere, familie og venner. Hele Norge trenger ikke få det slengt i trynet. Det finnes viktigere ting, som mental helse, plastikk i havet eller hvor mye jeg irriterer meg over at ikke Norge produserer vann i melkekartonger. Eller hva med alle insektene som forsvinner, arter som dør ut og barn som sulter. Nå tar jeg i, jeg vet, men det blir så mye frustrasjon på meg tilslutt. Jeg tenker for mye på alle tingene jeg gjerne skulle gjort noe med, alle ballene i lufta jeg ikke helt klarer å sjonglere. Gud, jeg må ta meg en pause snart folkens. En liten bok pause, en liten jule pause, en liten familie pause. Min årlige lille fri, den jeg unner meg og tar meg. Sier nei til alle oppdrag og bare eksisterer litt. Dere skal vite at det er like rart for meg hvert år, å ikke ha frister, mailer, agenter som lurer på noe eller sjekke de fine kommentarene deres. Det er som om jeg noen ganger har glemt hvor fint det er med musikk i ørene, eller hvordan alle formulerer seg om sorg. Hvordan det er å stikke hånden ut av vinduet på bilen fordi jeg har litt ekstra tid, tar meg tiden. Eller hva med å ikke stresse igjennom butikken, smile til et par forbigående og lukte noe jeg ikke har luktet før. Puste normalt, lukke øyene og sove godt. Være litt alene i mitt eget hode i det jeg setter meg på bussen jeg alltid satt på, bare for å..
Bare for å føle på fortid, nåtid og alt som har satt seg sammen.

jeg babler igjen, det er ikke meningen å bable.

Veldig glad i mennesket til høyre, som må høre meg skravle i intervju etter intervju

BLOGGERNE SESONG 8 SLIPPES ETTER NYTTÅR!

15 Responses to JEG ER MED – BLOGGERNE SESONG 8!

  1. Å blir gøy å se deg i neste sesong av bloggerne! Du var en av de som var mest interessant å følge med på og du viser den ekte deg virker det som! Helt nydelig antrekk også, hvor er øredobbene fra? Helt smashing!

  2. Gleder meg sånn til å se deg i ny sesong. Du er helt nydelig! Om tiden strekker til så tar du Anders med deg og kommer til meg en ettermiddag før jul slik at «ho mor» kan få puttet i deg noen kalorier! Gode klemmer <3 Anne Brith!

  3. Altså hva var dette med å sende spørsmål til Anders, når du aldri besvarer dem eller i det hele tatt følger det opp?? Du lurer leserne dine!

    • Hahaha, hæ? tar litt tid å svare på alle spørsmålene i en video:) men den kommer i morgen. Lurer ingen ?

  4. Gleder meg masse til å se deg i bloggerne, er noe helt annet enn å lese bloggen. Digger deg, og hvor ærlig og fin person du er, skiller deg virkelig ut i mengden. Go Anniken!

  5. Mistet pusten når jeg så disse bildene. Bilde nummer to av deg og Anders vil jeg ramme inn og henge på veggen – så utrolig fint.

  6. Så gøy! Er alltid gøy å følge med på livet ditt, Anniken :’) Forresten: vet du hvor genseren til Anders er fra?

Leave a reply