Annonse

· THE NEW ASUS ZENBOOK 3 ·

Åhh du vakre lille skapning! Jeg har nå hatt med meg denne saken på en par reiser og jeg elsker den. Den er lett, praktisk og ser helt nydelig ut. Noe jeg ikke nevnte sist er at den har helt utrolige farger på skjermen og skarpheten er upåklagelig. Virkelig en pc jeg anbefaler videre om man vurderer ny. Jeg har aldri vært borti sterkere lysstyrke eller klare bilder! How A – M – A – Z – I – N – G ! Pcen finnes i flere farger, men rosegull ble min favoritt og med gullkanten ser den som sagt helt stunning ut. Kan ikke forklare hvor pen den er! Du får også med en liten skinnveske i dus dus rosa som også passer helt perfekt for reiseglade meg. Revurder mac og prøv noe nytt, for dette er en virkelig god pc!

// Ahh you beautiful little creature! I have now had with me this beauty in a couple of travelings and I love it. It’s easy, convenient, and look absolutely gorgeous out. Something I did not mention last is that it has absolutely incredible on-screen color and sharpness is impeccable. Truly a computer I recommend further. I’ve never seen stronger brightness or clear pictures. How A – M – A – Z – I – N – G! Pc available in several colors, but rose gold became my favorite and golden edge see it as said absolutely stunning. Can not explain how pretty it is! You also get a small leather bag in dusty pink which also fits perfectly for travel // 

It´s all about relaxing and enjoying your work time..

HAVE A WONDERFUL WEDNESDAY!

9 Responses to JEG ER SÅÅ FORNØYD!

  1. Hei et par spørsmål?
    Redigerer du bildene dine i lightroom?
    Bruker du Olympus-pen kameraet?
    Og hvilke linse bruker du mest?
    Du har såå fine bilder <3 !!

Leave a reply