18 Responses to JEG FARGET HÅRET MITT HJEMME!

 1. Kamera ditt hopper litt fram og tilbake og skurrer litt, så ble litt slitsomt å se på :p Bare ett tips til next time 😉 Men ellers ble fargen veldig fin <3

 2. Elsker Bagatiba-smykkene dine, men er det noen andre steder man kan få tak i disse bortsett fra nettsiden deres? Blir så dyrt med toll og moms på toppen – buhu!! Men de er SÅ skjønne! 😀

 3. Elsker Bagatiba-smykkene dine, men er det noen andre steder man kan få tak i disse bortsett fra nettsiden deres? Blir så dyrt med toll og moms på toppen – buhu!! Men de er SÅ skjønne!

 4. Haha, jeg hadde aldri turt å farge håret mitt hjemme! Nå har jeg riktignok kun min naturlige hårfarge og trives godt med det! 😀 Jeg synes håret ditt ble fint!<3

 5. Å farge håret hjemme er døden for håret, og i alle fall ikke noe man burde holde på med når man har så slitt hår som deg. Synes det er kjempedumt at du reklamerer for hjemme-hårbleking, ettersom det sikkert er mange unge jenter som nå tenker at dette er en god idé, og derfor går hen og ødelegger håret sitt. Du reklamerte for øvrig også for at du var hos frisøren 2. februar (og korrigerte fargen). Ble du ikke fornøyd med resultatet du fikk hjemme?

  • Hei Lisa Marie! Frisøren her, jeg er helt enig i mye av det du sier. Men til Anniken sitt forsvar, så må jeg bare si at hun gikk med denne fargen en god stund, og hun var hos meg etter LA turen, for i hovedsak å pleie håret og dempe det som var blitt gylnet av solen og saltvannet der 🙂

 6. Jesus christ, folk må slutte å være så negative! Jeg synes det er bra at du reklamerer for hjemmefarging da det ikke er alle som har råd til å bruke 3000 kroner hver gang de går til frisøren. Hjemmefarging er et godt alternativ! Jeg har farget håret selv utallige ganger, og det sliter ikke noe mer enn når jeg er hos frisøren synes jeg. Jeg har venninner som er frisører som også selv bruker hjemmebleking og farging. Det er bare viktig at folk er obs på at man må bruke en god kur, men det er igjen uavhengig om du går til frisør eller ikke! Håret trenger pleie uansett 😀

 7. Håret ditt ble syykt bra!! Jeg pleier å stripe håret mitt hos frisøren, men det koster jo en del, så dette vil jeg absolutt teste ut!

  Hvor får man kjøpt/tak i dette merket/hårfargen – butikk, nettside?

 8. ÅÅÅÅÅ elsker det nye materialet du legger ut for tiden! Spesielt videoer som denne! Er så lei av annonser for dyre frisører osv osv, men disse!! hvordan gjøre det hjemme! jeg elsker det! likte også kjempe godt den øyenbryn videoen du gjorde for en stund siden! Jeg er fattig student og har ikke råd til noen ting, men denne metoden her skal jeg prøve 😀 billig, lett og fint resultat 🙂 tusen takk

Leave a reply