TIL NOE HELT EGET..

Okey, really sorryyyy!! For dårlig blogging i det siste. Fader, det er virkelig ikke meningen. Den siste uken har nesten tatt pusten fra meg med flytting og oppussing + alt annet. Det er ikke alltid alt går rundt. Uansett! Leiligheten jeg kjøpte meg i vår er i full gang med oppussingen. Det kommer til å bli så fint, og jeg kan nesten ikke vente med tanken av at jeg skal bo der til høsten. HØSTEN, jeg har allerede begynt å gnåle om høsten. Jeg vet, men jeg vet også at dere vet at den regla der starter tidlig hver eneste år. Sorry for det også, men jeg kan ikke noe for det. Høsten er for meg verdens mest spesielle årstid, og hallo! Denne høsten skal jeg slippe bok. Etter hele 5 år, skal jeg slippe bok. Er ikke det helt sykt å tenke på? Det er mye forandringer om dagen, og fokuset har vært andre steder enn å skrive til dere. Håper ting roer seg noen hakk fremover, og IKEA har tydeligvis blitt min beste venn om dagen.. Jeg gjør virkelig ikke annet enn å henge der til alle døgnets tider, så da vet dere hvor jeg befinner meg! Nå skal jeg pakke kofferten å komme meg til Italia sammen med Cornelia!! Skal prøve å lage en vlog igjen også, finally!

...

9 Responses to JEG FLYTTER IGJEN!

  1. Gleder meg til å se hvordan leiligheten kommer til å se ut! hadde vert utrolig gøy med litt sånn små vloger på hvordan det går med oppussingen elle når du f.eks. er ute å handler eller sånn, eller små oppdateringer med bilder på hva du kjøper. Stå på, du er utrolig flink og du har en fantastisk blogg med ett beroligende avslappende men samtid inspirerende innhold, gleder meg så mye til å lese boken din når den kommer ut<3

  2. Kan du lage et innlegg om «sommerbøkene» dine? Hva du skal lese i sommer? Elsker alltid dine anbefalinger! <33

  3. Lurer på hvordan du redigerer bildene dine til å få denne gammle møkkete kinda looken, er det en app ellerno

  4. Spennende! Jeg vet så godt hvordan du har det – jeg kjøpte selv min første leilighet for en uke siden og det er masse å gjøre! Mye å gjøre, men veldig spennende og veldig gøy! 😀 <3

  5. Kommer du til å lese inn lydbok på boken din og? Hilsen ei som gjerne vil lese men ikke eier konsentrasjon til å lese en bok?

Leave a reply