Ser dere hvem dette er?   Jeg ble helt sjokkert når jeg åpnet Instagram å så at en av mine følgere hadde tegnet meg! At noen har gjort dette helt frivllig fordi de har hatt lyst til det setter jeg enormt stor pris på! Så tusen tusen takk for det fine bilde du har tegnet av meg. Denne jenta er iallefall uuuutrolig dyktig! Ellers er jeg i full gang med julekalenderen min til dere! Gleder meg til å dele ut masse masse fint, tror dere kommer til å bli glad. Det er iallefall poenget! Nå skal jeg se en film med mams og paps før jeg turer til sengs!


Hva syns dere?  

-A9

19 Responses to Jeg har blitt tegnet!

  1. herregud så fint tegnet! lignet jo skikkelig 😀

    kan jeg forresten få lov til å bruke noen antrekksbilder som har lagt ut på bloggen til et innlegg jeg selv skal poste? 🙂

  2. HERREGUD! Skjønne ikke at d går an å tegn så bra! Hvis æ skulla tegna dæ hadd du helt sikkert ikke skjønt at d va dæ, garantert!! Haha, men utrolig bra! D må vær så fantastisk å ha et sånt talent! Å kun tegn så bra liksom!! Glede mæ skikkelig te julekalender :3

Leave a reply