KANSKJE OGSÅ DEN FINESTE..

Men ikke at jeg kommer til å bruke den så mye! Haha, vel… Jeg har alltid ledd av alle påfunnene pappa fikk da han begynte å bli eldre, nemlig å finne seg en hobby! Det har vært alt fra sykkel, forskjellige apparater og duppedingser, men ikke minst ølbryggeri! Nå bruker han så mye tid på den ølen at han nesten ikke er å se lenger. En venninne av meg sa det om dagen, nå har jeg rett og slett kommet til punktet der jeg begynner å kjøpe dritt. Jeg har i det siste kjøpt flere dustete ting fordi jeg innbiller meg at dette DETTE blir bra! Jeg har så klart ikke vært en eneste gang ute med sykkelen utenom disse bildene. Ikke for å snakke om at når jeg hentet den ble jeg ikke bare nesten påkjørt av trikken, men jeg puttet sykkelen i den åpne caben i øs pøs regnvær… Jeg er en optimist til tider jeg også! Venninnen min fikk en god latter, mens jeg skrek og hoiet om at vi nesten holdt på å dø, igjen. Jeg innbiller meg også at jeg bare må kjøpe meg en sykkellås, så kommer jeg til å suse rundt i Oslos gater. Haha, Anniken, hvorfor lyver du sånn til deg selv? Jeg har et håp. Det er jo ikke sånn at jeg går ut av døren så mye alene, derfor tenkte jeg at det kanskje blir enklere for meg og min lille angst å suse forbi mennesker i stedet. Nå føler jeg bare at jeg ser ut som en tulling på Tour The France , og redd for å falle eller slikt. Hahaha, åååååå hvorfor må jeg gjøre sånne her dumme ting. Den er hvertfall sykt kul, ja det er den

 ♥   ♥   ♥

TODAY I´M WEARING:

T-skjorte: Zara
Bukser: Levis
Sko: Balenciaga

12 Responses to JEG HAR KJØPT SYKKEL!

  1. Såå rå sykkel!
    Jeg lurer på hvor du har kjøpt sofabordene deres! De to runde. Leter etter noe lignende, og de var så lekre!
    Xoxo

  2. Hei Anniken! Jeg har funnet en butikk som har den grønne gannikjolen (som er utsolgt overalt). Det er den du har, men den er i størrelse 34. Da lurer jeg på hvilken størrelse du har, fordi jeg vil ikke kjøpe feil størrelse:-) Håper på svar! Jeg leser ofte bloggen din, og den er utrolig innholdsrik med mange kloke ord! Du inspirerer meg! Klem fra Maren!

  3. Kan du ikke lage en videoblogg over klesskapet ditt? Som regel har du alltid nye klær jeg aldri har sett før (eller at du bare klarer å kombinere alt sammen?) men det er ivertfall veldig morsomt å se, og jeg liker at du varierer så mye 🙂 Digger klesstilen din!!

Leave a reply