Guud, sliten haha! I dag var jeg på Nip + Fab sitt event på Barcode og takker alle som kom! 
Skal sette meg ned å redigere en liten video til dere nå som dere skal få på bloggen i morgen!

TODAY I`M WEARING:

Skjørt: HER
Genser: HER 
Strømper: utsolgt
Solbriller: utsolgt
Sko: Bianco

JEG ER FORTSATT MED I BLOGGERNE!

Wihu, endelig kan jeg slippe nyheten om at det blir ny sesong av Bloggerne på tv2! I dag er siste episode, så følgt med hehe. Det gikk fort som bare det, og rart at så mye opptak kan ende med noe så kompakt! Gud, såååå ja jeg er med videre! I neste sesong skal dere forhåpentligvis slippe å se meg heart broken, men heller med en ny kar. Yeeeessda, jeg har tvunget Anders til å bli med. Så det blir nytt forhold, flyttefot og en vår/tidlig sommer sesong! Gjett hva det beste er! Den kommer allerede nå til høsten, bloggerne skal herved kjøre på med hele 2 runder i året og ikke bare en. Jeg gleder meg veldig til at dere skal få se livet mitt videre og jeg håper det blir i lang tid uten noen flere dumme kommentarer, hehe. Skal holde tunga rett i munnen denne gangen, så får vi håpe det ikke plumper ut noen rare greier igjen! Nå skal jeg pakke meg under dynen sammen med Anders før jeg setter på en god film. Noe dårlig vær i dag og jeg er sliiiten etter verdens mest hektiske uke.. Skal fortelle dere litt av hva jeg har gjort nå på lørdag! Snakkes snart!

Bildene er tatt med Olympus Pen E-pl8 my fav! Som du finner: HER

21 Responses to JEG KOMMER PÅ TV IGJEN!

 1. ANNIKEN ! Ikke slutt med morsomme kommentarer a? Det er jo bare sykt morsomt, alle gjør det, really – alle !

  Alltid noen som vil arrestere en uansett! Synes du er HELT rå og det at du deler hjertesorgen med meg og resten av Norge er bare bra! Jeg har selv sørget skilsmissen min siden 2012, understreker skilsmissen. Ikke han, men bruddet av «livet mitt». Og det innså jeg faktisk i det du snakket om at man faktisk savner en illusjon.

  GO YOU! Bloggerne er heldige som har deg ! DIGGER DEG!

 2. Den sorte og hvite strikkegenseren du hadde på deg på bloggerne, hvor har du fått tak i den? Vet du hva mønsteret heter? Syns den var så fin 🙂

 3. Hvor er toppen du har på deg på instabilde hvor du sitter med Gucci «skjerf» på hodet fra? Hehe

 4. Så bra at du er med videre? Blir bra å se deg glad også! Har vært vondt og se noen ha det så vondt som du har hatt det.. Fantastisk at du orker å dele så mye som du har gjort. Stå på videre og bare vær deg selv! Du er helt topp akkurat som du er!

 5. Ble så glad for å lese at du fortsatt var med i bloggerne. Du er så ærlig og viser onkelig følelser å slik. Så kommer garantert til å forsette å se på det 😛

 6. Elsker deg! Hver eneste gang du prater renner tårene mine, fordi det føles ut som om du prater direkte til meg. I gårsdagens episode gråt jeg i over to timer, hjertet mitt blør. Og det fordi jeg vet så utrolig godt hva det vil si å elske noen som ikke elsker deg.

 7. Kjære du!
  Jeg har ikke vært noen fast leser av bloggen din tidligere, men jeg har fulgt med på både sweatshop og bloggerne. Det jeg vil si til deg, er at jeg skulle ønske jeg kjente noen som deg. De følelsene og tankene du beskriver i bloggerne er følelser og tanker jeg selv kjenner på hele tiden, men som jeg føler at ingen andre forstår meg. Det er godt å vite at man ikke er alene, selv om du forhåpentligvis har det bedre nå. Kanskje får jeg også det en dag. Takk.

 8. Kjære du!
  Jeg har ikke vært noen fast leser av bloggen din tidligere, men jeg har fulgt med på både sweatshop og bloggerne. Det jeg vil si til deg, er at jeg skulle ønske jeg kjente noen som deg. De følelsene og tankene du beskriver i bloggerne er følelser og tanker jeg selv kjenner på hele tiden, men som jeg føler at ingen andre forstår meg. Det er godt å vite at man ikke er alene, selv om du forhåpentligvis har det bedre nå. Kanskje får jeg også det en dag. Takk.

 9. Jaaa! Det var en koselig nyhet! Du er en herlig person som tillater å vise den ekte personlige siden ved deg. Ikke bare det herlige livet i sus og dus som blogger-kjendis. Du er et godt forbilde for mange, på mange måter og jeg gleder meg til å se mer av deg! 🙂
  Ønsker deg en riktig god fredag!
  Klem 🙂

 10. Anniken! <3
  Såå gøy å lese at du blir med videre i bloggerne! For du er så og si eneste grunn til at jeg følger med! Jeg digger deg som person, and you got style 🙂 Det at du deler din kjærlighetsorg og er så ærlig om følelser og menininger gjør deg så ekte! Er så fint at det eksisterer mennesker som våger å snakke om sine følelser og tanker på den måte. Du er RÅÅÅ, stå på videre!! 😀

 11. Du er hovedårsaken til at jeg ser på bloggerne. Ærligheten din er noe som treffer meg, og det at du ikke er redd for å vise deg usminket foran kamera bekrefter den siden av deg.
  Sjekk gjerne ut bloggen min, hadde satt skikkelig pris på det! https://www.rikketviberg.com

 12. Jeg er sikkert bare en av mange kommetarer på mange innlegg, men jeg vil gjerne benytte sjansen til å dele mine tanker. Jeg hadde ærligtalt ikke hørt om deg før jeg så på årets sesong av bloggerne, og jeg kan rett og slett si a du imponerer! Det man ser på TV skjermen er en normal person, men normale problemer og synspunkter. Du er absolutt ikke overfladisk og opptatt av å fremstå helt rosa og perfekt. Så takk for at du er den du er, du er det man kan kalle forbilde? Gleder meg til neste sesong 🙂

Leave a reply