JEG KOMMER SNART TILBAKE

TODAY I`M WEARING :
"JAKKE": ZARA
 BUKSE: MISSGUIDED
 VESKE: CHANEL
 SKO: TOPSHOP
 

JEG KOMMER SNART TILBAKEJEG KOMMER SNART TILBAKE

· MEN, JEG TRENGER EN LITEN PAUSE ·

Det å være på flyttefot tar all tiden min om dagen. Jeg maler paller, hjelper venninner med både det ene og det andre, samtidig som jeg prøver å gjøre de tingene som er viktig for meg. Jeg er flink til det der, og sette alle rundt meg litt høyere enn meg selv. Jeg er flink til å glemme bort at jeg trenger å drikke vann, eller at jeg trenger en liten pause. Jeg klarer ikke si nei heller, selvom jeg vil. Er ikke det rart? Jeg kan si nei inni meg i det noen spør om noe, men ut kommer det et «ehh, nja, ja!» Haha. Jeg er jo umulig også. Anyway, jeg lover å komme tilbake sterkere, men akkurat nå er det litt for mye som skjer. Jeg er nødt til å få kommet meg til Bergen hel, så lover jeg å komme tilbake til dere med følelser, outfits og tanker. Jeg har mye å skrive om, mye å fortelle dere… Jeg må bare finne tiden. Så, vi snakkes snart. Jeg lover at vi snakkes snart. Og ja, det kommer et innlegg om skole. Jeg lover å hjelpe med det jeg kan.

JEG KOMMER SNART TILBAKE

// Being on the move takes all my time. I’m good at that, to put everyone around me a little higher than myself. I’m good at forgetting that I need to drink water, or that I need a little break. I can not say no either, although I want to. Is it not strange? I can say no inside when someone asks for something, but out comes a «ehh, yes!» Haha. I am the impossible one. Anyway, I promise to come back stronger, but right now it’s just too much going on. I have much to write about, a lot to tell you … I just have to find the time. And yes, there comes a post about school. I promise to help with whatever I can in that fight //

JEG KOMMER SNART TILBAKE

11 Responses to JEG KOMMER SNART TILBAKE

  1. Håper du tar vare på deg selv og gjør det som er viktig for deg, det fortjener du! Og skulle du trenge hjelp til innflytting stiller vi opp, hehe. Lykke til! <3

  2. Har lest bloggen din utrolig lenge men har faktisk aldri kommentert. Ville bare si at jeg synes du er så utrolig vakker, virkelig wow. Du gløder.

  3. Husk at når du sier ja, til noe du ikke ønsker å si ja til, sier du nei til deg selv.
    #You can’t pour water from an empty glass

  4. hei, kan du lage en video der du bare sitter og prater igjen? elsker de videoene dine, du er så flink til å reflektere og tenke.
    Gleder meg til du kommer tilbake <33

  5. Selvom jeg jevnlig sjekker bloggen din i håp om et nytt innlegg, håper jeg du får koblet av og brukt tid på deg selv og ditt denne perioden. Det er viktig å kjenne på når kroppen sier stopp, og det er veldig veldig fint at du lytter til kroppen din. Håper du får en fin uke Anniken <33

  6. hei, fin du er !! lykke til masse masse masse ❤️ lurer på om du kan finne og legge ut noen billig variant eller en annen variant av de snake bootsene dine fra topshop? tenker da på formen og alt, om du veit om noen lignende sko

Leave a reply