IMG_7069

Jeg så deg jeg, selvom du ikke så meg. Jeg så deg stå der. Sliten kanskje, slakt lent mot den rødlige mursteins veggen. Du lignet på en vanlig pappa,
en pappa som min pappa, eller en venninnes pappa. Men buksene var slitte, håret så fett og tynt. Jakken din hang slakt på de brede skuldrene dine.
Du ser fortsatt ikke meg, men jeg ser deg. Du titter ned, hva titter du på? Du lener deg ned, hva lener du deg på?

IMG_7040

Du titter rundt deg en ekstra gang, jeg ser bort. Av redsel for at blikkene våre kanskje møtes. Jeg begynner å fikle med telefonen min, en trygghet som unnskyldning.
Jeg ser i sidesynet at du plukker opp noe. Noe lite, noe du har tenkt på. En liten vri på hodet og jeg ser på deg igjen. Mer intenst denne gangen. Du tok den opp du.
Du tok den faktisk opp. Jeg stirrer på fingrene dine, de herda pappa fingrene jeg er så kjent med. Mobilen min ringer – jeg må dra. Jeg ser på deg en siste gang.
Du tente faktisk på den så vidt synlige brukte sigarettstumpen mellom fingrene dine, mens jeg kjører bort i en splitter ny Audi.

hhhh

Å sånn fikk vi en ting til felles du og jeg. En klump i magen til å dø av.

21 Responses to JEG LAGDE EN JAKKE FOR DEG

  1. Takk for at du deler ordene dine! Din måte å skrive tekster på har gitt meg selvtilliten til å dele mine egne tanker og refleksjoner med menneskene rundt meg, i mye større grad en jeg gjorde før. Takk <3

  2. Så fint skrevet! Klarer virkelig å sette ord på ting <3
    Ps. Hvor er den orange genseren fra, som du hadde på snap?:-)

  3. Kan du drite i å skrive så jævelig bra! Faen as, følelsesregisteret mitt er jo absurd her sitter jeg å griner. Det du skriver er bra, men de setningene som står mellom linjene dine er enda bedre. Wow.

  4. This jacket is so great, Anniken 🙂 And it really suits you.
    I really hate I can’t speak Norwegian, it seems like a great language, and even similar to English and German. And every time I click on your post I regret I’m not able to do so D: The translator doesn’t always work..hah.

  5. hei anniken. har fulgt deg så lenge nå og jeg har prøvd å lete opp den videon du fant på youtube at en kvinne og en mann – du postet på din gamle blogg, jeg tror det var en slags art / «music» video. Den var veldig kunsterisk og du skrev at den traff så mange punkter i deg. Der og da klarte jeg ikke å skjønne den (selv om jeg er to år eldre enn deg og elsker alle deler av kunst), men jeg lurer på om jeg ville skjønt den om jeg så den nå. Vanskelig å forklare, men jeg tror kanskje du vil huske hva jeg mener.

  6. Der sprengte du klumpen i halsen min. Du fikk meg til å gråte med en eneste fuckings setning. Herregud!!!!!!

Leave a reply