Reklame / Sponset opphold
– English: I don´t need anything

N O B U    H O T E L

Hei fine mennesker! Jeg er endelig i Marbella, og etter en fire timers tur med munnen åpen har jeg landet inne på hotellet. Vi alle er her for åpningen av et nytt hotel, Nobu hotel! Det ble seriøst klart dagen vi kom, så ingen har sovet, sikla eller spist inne på dette rommet før. Det er så nytt at det lukter malingsrester og nypakka plastikk. Jeg er heldig, og ikke nok med det er jeg så glad for at jeg har Cornelia i livet mitt. Når jeg er med hun savner jeg ingenting. Det er en rar følelse å ha med noen. Men det er sant. Når jeg er med Cornelia, så mangler jeg ingenting. Vi er så trygge med hverandre, og forståelsen som eksisterer mellom meg og hun er nesten helt absurd. Vi er synkroniserte, og er som regel enig 99% av tiden. Hver gang vi ses planlegger vi fremtid, og det er godt å være med noen som vil følge, jakte og oppnå drømmene sine. Vi har så mange ideer. Så mange ting vi vil gjøre sammen, at guud. Give me some money haha. Det hadde løst mange av ideknutene våres hvertfall. Anyway! I dag er det sol i Marbella, og vi skal opp for å spise frokost. I går ble det en sen middag med sushi og vin!

//  I’m finally in Marbella! We are all here for the opening of a new hotel, Nobu hotel! It was seriously brand new when we arrived, so nobody has slept, showered or eaten inside this room before. It is so new that it smells like paint. I’m lucky, and I’m so happy that I have Cornelia in my life. When I’m with her I actually feel that I don´t need anything. It’s a nice feeling to have someone. But that’s true. We are so confident with each other, and the understanding that exists between us is almost completely absurd. We are synchronized and usually agree 99% of the time. Every time we see eachother, we start planning our future and it’s good to be with someone who will follow, hunt and achieve their dreams. We have so many ideas. So many things we want to pursue. Give me some money haha. It had solved many of our ideas at the moment. Anyway! Today the sun arrived in Marbella and I need some breakfast! //

Husk at corn har en egen youtube kanal hvor a skravler, HER
// Remember that corn has a YT channel! HERE //

TODAY I`M WEARING:

Kimono: Ganni
Belt: Malene Birger
Swimsuit: Alex the label

5 Responses to JEG MANGLER INGENTING

  1. Gud så deilig det set ut!
    Jeg så på story at du har set blå silke-settet fra Ganni, jeg har såå lyst å kjøpe det! Hvordan er set i størrelsen? Har du 34 i begge deler?

    Kos dere masse videre<3

  2. Deilig med slike vennskap! Kunne du plsss svare på hvor de øreringene som det henger stjerner ned er fra er? De er seriøst noe av det fineste jeg har sett<3

Leave a reply