SOME NEW SHOES..

Shopping stopp for alltid, jeg lover! Haha, etter å ha lagt ut et lite innlegg om sko klarte dere å overtale meg, fillern jeg er for svaaak! Jeg trengte et par sandaler til sommeren og når jeg var i Marbella ble disse med meg hjem. Et par sorte Hermes sandaler jeg har ønsket meg i evigheter. Tror jeg har blitt overtalt til å ta alle fargene i hele verden unntatt sort, og som jeg alltid gjør hører jeg virkelig ikke. Jeg vet hva jeg vil ha. Så når jeg kom til Hermes butikken var de også en god del billigere enn hva jeg egentlig trodde, yey! Da var jeg solgt uansett hvordan jeg prøvde å komme meg unna. Dere kommer altså til å se mye av disse i sommer, og jeg måtte igjen unne meg en liten fin ting. Jeg har sko dilla, jeg har funnet ut at jeg har sko dilla.. Vel, akkurat nå ligger jeg ved siden av en snorkende kjæreste.. Vi har nettopp landet i Ibiza og er klare for innspilling i morgen. Gleder meg til å vise dere masse vakre bilder av dette flotte stedet. Jeg elsker Ibiza!! Det er ikke Spania at all (ikke at jeg ikke liker Spania), men det er noe helt eget. Vannet, naturen… Alt!! Jeg sitter også å prøver å klippe sammen en liten video fra Marbella selvom jeg har veldig lyst til å legge meg å sove. Aff, goodnight! Vi snakkes veldig snart! Og ja jeg vet.. Jeg er solbrent haha!

12 Responses to JEG MÅTTE BARE…

 1. Hei Anniken 🙂
  Sendte deg nå nylig en mail angående tattovering under foten, og hadde satt stor pris på svar. I tilfelle du ikke har mottatt den, spør jeg her også:)
  Du har jo tattovering under begge føttene og jeg digger det!
  Har lenge vurdert å ta en liten bølge under den ene foten og skulle egt gjøre det da jeg nylig var på Bali,
  men endte opp med å ikke gjøre det fordi da jeg snakket med tattovører der borte sa de at healing processen kunne være veldig lang og at det kunne være veldig hazzle.
  Derfor vurderte jeg å ta bamboo tattoo hvor healing processen skal være på 1-2 dager, men da kan tattoveringen fort slites bort..
  Hvordan opplevde du det å ta tattovering under foten? Var det stress, har den blitt slitt vekk og var det mye vondere enn andre tattoveringer du har tatt?
  Hadde satt veldig stor pris på svar, greit å høre andres erfaringer før man gjør noe sånt!

  • Altså jeg blir så provosert av å høre dette, jeg fikk også samme regla når jeg tok begge mine og til og med en i Oslo nektet!! haha, vel… Det er bare bullshit, så lenge du ikke er plattfot så forsvinner ingenting. Jeg tok min første tatovering (under foten) når jeg var 17 år gammel, og den er like fin!!! Healing prosess? Jeg gikk rett på foten når jeg var ferdig og sånn var det haha! Bare vær sta å ta akkurat det du vil, ingenting verre enn å bare fylle på her og der.

 2. Liker bloggen din og hvordan du skriver veldig godt, men et tips som vil gjøre bloggen din mer profesjonell er å bli kvitt alle disse orddelingsfeilene. Feks skrives det «skodilla» ikke sko dilla, hehe.

 3. Hvordan får du bildene så hvite/lyse, hvordan innstillinger bruker du på kamera? 😀 Bruker du M, P, A, S eller auto?

Leave a reply