JEG SELGER KAMERA MITT!Selger babyen min pga kjøp av nytt. Jeg håper noen kan få like mye glede ut av dette kameraet som jeg har hatt. Det er dette som har tatt 99% av ALLE bildene mine på bloggen. Det er også dette som har blitt brukt på alle youtube filmene mine som er eldre enn 2013. Det er et utrolig bra kamera for de som vil ha en litt bedre kvalitet på resultatet enn hobby fotografering. Perfekt for bloggere med andre ord. Jeg selger det for 5000 kroner, nytt kostet det 11.000. Det er utrolig pent brukt og har ingen skader eller riper. Det er godt tatt vare på! Jeg kan møte personen rundt Oslo, Drammen eller jeg kan sende via post! Kjøper betaler frakten selv. Jeg er hjemme frem til Søndag om noen er raske og kan møtes innen da!

Kun seriøse henvendelser vil bli besvart på: anniken.jorgensen@hotmail.com

-A9

8 Responses to JEG SELGER KAMERA MITT!

  1. Jeg ser etter et kamera som tar gode antrekksbilder/bloggbilder, men har ikke penger til de dyreste kameraene – har du noen tips til gode kameraer som ikke er så altfor dyre? xx

    • Hmm… Canon 60d har vært min venn lenge! Objektiv 50mm 1,8 den koster 800 og tar fine bilder!

Leave a reply