JEG SKAL BLI KUNSTNER!

Så, hva skal du male?

JEG SKAL BLI KUNSTNER!

Trær. Masse, masse trær.

JEG SKAL BLI KUNSTNER!

· MALING, PENSLER & LERRET ·

Jeg ser for meg selv sittende på gulvet, i en hvit skitten skjorte og håret tullet sammen i en dott. Litt maling i ansiktet, stearinlys og et glass rødvin. Det er akkurat sånn jeg skal sitte. Jeg har kanskje mye rart for meg, men i går kveld fant jeg ut at.. Jeg skal male! Jeg skal male masse trær, og jeg skal kose meg gløgg ihjel. Jeg kan ikke tegne, heller ikke skrive noe særlig pent. Men jeg har troa på at jeg skal få til noe fint. Noe bra, noe? Noe for meg selv I guess. Jeg må vekk fra telefonen, vekk fra pc og tv serier. Jeg gleder meg til å vise dere hva det blir ut av alt dette her, for noe må det vel bli, eller?

.   .   .

//I picture myself sitting on the floor in a white shirt and dirty hair rolled up in a mess. Some paint on the face, candles and a glass of red wine. That’s exactly how I should sit. Last night I found out that .. I’ll paint! I’ll paint lots of trees, and I’ll enjoy myself to death. I can not draw, nor write something especially nice. But I have faith that I’ll get something out of this. Something good, something? Something for myself I guess. I must get away from the phone, away from the PC and TV series. I can not wait to show you what it get out of all this, for something it must be, right? //

JEG SKAL BLI KUNSTNER!

7 Responses to JEG SKAL BLI KUNSTNER!

  1. Hei Anniken,

    Dette er første gangen jeg legger igjen en kommentar her. Jeg er egentlig ikke typen som leser blogger. Jeg synes helt ærlig alle blogger og bloggere i Norge er prikk like. Men denne bloggen er helt unik. Det er så fantastisk at jeg endelig har funnet en blogg som virkelig er interessant, og som jeg kan kjenne meg igjen i. Jeg har ikke lest denne bloggen lenge, men noe skjedde etter jeg så videoen av deg der du satt med et vinglass og reflekterte over livet. Da skjønte jeg at jeg ikke er alene med slike tanker. Du er akkurat som meg. Du er ikke en del av «saueflokken» som jeg pleier å kalle det. Du er helt original. Du er dyp og reflektert. Jeg har bodd i Shanghai og Sør Korea i 3 år og hatt det litt vanskelig etter at jeg kom tilbake til Norge med å tilpasse meg overfladiske Norge. Jeg vokste mye på å bo i Asia, jeg ble en mye mer åpen person. Det er så få som er som oss. Jeg bor også på et lite tettsted nær Drammen. Jeg er en kreativ person, jeg er interessert i kunst, mote, videospill, jeg spiller piano, og jeg trives svært godt i mitt eget selvskap. Men jeg elsker også å være sosial. Jeg har ikke mange venner i Norge, men de jeg har er nære og gode, og det er det som betyr noe. Min musikksmak er veldig lik din, spesielt listen din kråkesølv!
    Uansett, jeg vet ikke helt hvor jeg vil med denne kommentaren, haha. Vil bare at du skal vite at jeg har stor respekt for deg. Kunne ønske det var flere som deg. Håper jeg ser deg i Drammen en dag, da ville jeg prøvd å si hei!

    Gleder meg til å se hva du har malt! God helg <3

  2. Du inspirerer Anniken! Så nettopp på to av sminkevideoene du nylig har lagt ut. Kan du fortelle meg hva den hvite penna/tusjen? er som du bruner i ytterkant av leppene (merke?), så ingen linker til den på innlegget. Ikke den nyeste, men forrige video med «festsminke». Fortsett å inspirere!

Leave a reply