Idag er det ca ett år siden jeg gikk glam og glitter showet på Buskerud Storsenter, nå er vi igang igjen! Ææ, haha denne gangen skal jeg faktisk gå i undertøy og gruer meg en smule. Blir utrolig rart og spesielt.. Får tenke på at det blir det samme som bikini! Haha, uansett gleder jeg meg.. Tror jeg har hele fem innganger og tre av de er dans! Tjohei, haha. Showet starter iallefall klokka 18.00 om dere har lyst til å komme å se på! Ikke vær redd for å si hei iallefall, det er bare koselig! Kanskje vi ses!

-A9

 

25 Responses to Jeg skal gå moteshow!

 1. Jeg er dessverre ikke hjemmet, så jeg får ikke sett på :(( veldig synd, for jeg har utrolig lyst! Men kanskje det er en muligheten for at det kommer på film? Så kan du poste den på bloggen din 😀 Det hadde vært så kult 😀 Du er utrolig pen og inspirerende Anniken! Stå på 😀 <3

 2. Er ikke hjemme da; må på trening.

  Har hatt sykt lyst til å se det fra forrige gang du snakket om det.

  Du er en av mine forbilder <3

  Håper også det kommer en video!

  Klem Nora

 3. å så gøy! har ikke mulighet til å komme, men har utrolig lyst! er det mulighet for at det kommer på film som du kan poste på bloggen senere?

 4. åå, synd jeg bor så langt unna! kan noen filme deg også legger du kanskje ut på bloggen til vi som ikke får sett det? 🙂

  Lykke til!

 5. Koselig å se deg 🙂 Haha.. hadde så lyst til å ta bilde med deg, men du virket litt opptatt 😀 jaja.. håper jeg får gjort det en annen gang da :*

Leave a reply