reklame for egen bok

At det har gått et helt år siden sist jeg skrev bok er nesten helt surrealistisk. Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig. Hvordan tiden gikk så fort. Føles ut som et knips i dag, føltes ut som en evighet til den gangen. Merkelig. Jeg synes mye greier er merkelig. Ordet rart repeteres, helt til jeg egentlig ikke helt forstår betydningen av det selv. Vel, har du ikke lest boken min så burde du gjøre det nå! Pocket utgaven koster kun 179,- og den finner dere: HER  <3 (kanskje en fin bursdagsgave eller julegave!) Såå, er ryktene sanne. Jeg skriver faktisk på bok nummer 2. Eller, jeg har gjort det en stund. Jeg har bare ikke vilt prate om det. Jeg startet på den rundt februar, og følte ikke det var bra nok. Aldri følt noe har vært bra nok, men etter sommeren klarte jeg å komme tilbake til skrivingen for fullt. Vil ikke avsløre så mye, men det er en liten, søt bok om angst. En du må en lese, med andre ord.

KJØP BOKEN MIN: HER

3 Responses to JEG SKRIVER NY BOK

  1. Jeg synes det er kritikkverdig at du som en av Norges største forbilder referer til en bok om angst som “søt”.
    På denne måten høres det faktisk ut som du romantiserer en psykisk lidelse de aller fleste ikke ville beskrevet som søt hadde du spurt de som er rammet av den selv.

    Det er et godt grep at du velger å skrive om en psykisk lidelse som faktisk ikke kan snakkes nok om, men vær så snill vær mer forsiktig med hvordan du ordlegger deg rundt dette. For det er virkelig ikke søtt.

    • Hmm.. søt liten bok om angst var ment som at det blir en søt liten bok, som i en liten bok. ikke en stor roman 🙂 så ikke verre enn det.

Leave a reply