Det begynner å gå mot mørkere tider, og jeg har nå forstått at hvis jeg skal klare å holde denne bloggen gående i mange år til, at jeg rett og slett trenger hjelp. Jeg trenger noen som kan hjelpe meg i mitt arbeid om å bli bedre enn best, og med bok, blogg og snart klesskolleksjon jobber jeg rett og slett så mye at jeg mister tid til det som er viktig. Jeg mister tid med familie, venner og ikke minst meg selv. Jeg ser jeg ser sliten ut. Det er rart å beskrive, men bloggen sitter på en eller annen måte inne i blodet mitt. Den har blitt en del av meg. Jeg har gjort dette siden jeg var 15 år gammel, og når bloggen er sliten, så blir jeg sliten. Når jeg er sliten, blir bloggen sliten. Jeg kan ikke la det skje, og alt det kreative i meg sliter nå med å komme seg ut. Det MÅ på en eller annen måte ut, og jeg KLARER ikke lenger å skape materialet i både foto og film på en å samme tid når jeg allerede sjonglerer så mye i hverdagen. Jeg tror ingen kan forstå hvor mye jobb det er å holde noe slikt som dette i gang når man har gjort det i så lang tid, hver eneste dag og stadig blir større og større.

Jeg tenkt på dette de siste 2-3 årene og jeg har bare ikke tatt tak fordi jeg vet hvor vanskelig det er å finne noen som har samme øye som meg. Ikke nok med det, trenger jeg noen som har tid. Jeg trenger å ansette noen på deltid, ca to ganger i uken med kreativt arbeid sammen med meg når det gjelder foto og film. Altså, det må sies at jeg ikke søker her og nå en venninne, men jeg søker en kollega og arbeidspartner med samme visjon som meg. Det er så mange flinke folk der ute som helt sikkert passer til dette, men det er så mye som skal matche, og jeg vet veldig godt hva jeg vil ha og ikke. Jeg er sta, og er flink til å si et høyt nei. Men jeg kan også love mye morro, mye kreativt og være behjelpelig med å gjøre deg og ditt arbeid større også.

HVA SØKER JEG?

Jeg søker en person som er blid, kreativ og ikke minst arbeidsom. En person som er FLINK til å filme og ta bilder, og som kan vise til tidligere arbeid enten du er stor eller liten. Det er det samme om du er en gutt eller jente, men det er viktig å si at jeg heller mer mot en jente. Du MÅ ha tid til dette, og være fleksibel på tidspunkt. Enten det er reise eller arbeid her hjemme i Oslo. Derfor er det også viktig at du bor i OSLO! Jeg kommer ikke til å ansette noen som bor noe utenfor med mindre du da har bil. Du må være i alderen 17-30 år gammel. Det er helt ok om du har en jobb/studerer ved siden av, men det er også viktig at du har tid på dagtid og er fleksibel på dagene. Når det kommer til lønn og betaling er dette noe jeg gjerne vil diskutere med deg når den tid kommer og vi ser hva vi kan utvikle sammen.

HVORDAN SØKE?

send meg en mail på annijorfoto@outlook.com (kun seriøse henvendelser)

4 Responses to JEG SØKER ETTER DEG!

Leave a reply