annonse – I samarbeid med SKIN TREAT

heii, fine mennesker. Dette har jeg gledet meg veldig mye til å fortelle dere om, nemlig et nytt brand fra naboen vår Sverige. SKIN TREAT er et merke basert på 90% (eller mer) naturlige ingredienser, er organisk og er tillegg veganske produkter. Når jeg først skulle teste ut denne serien var jeg veldig spent, som jeg alltid er, men akkurat dette har jeg hørt mye fint om. Dette er ordentlige gode naturlige produkter som fokuserer på de riktige tingene. Det lukter rent, mildt og lite parfymert. Produktene er gode, og noe jeg kommer til å ta vare på. Ikke derimot alt, men mye. Fra alle deres produkter valgte jeg meg ut det jeg mente passet meg best. Ting som fokuserte på glød og fukt. Jeg har ikke lenger problematisk hud, så produktene som fokuserer på rødhet og urenheter er ikke noe for meg lenger. Men for de som faktisk har problematisk hud har de noe for alle! + at alt er tilgjengelig hos KICKS!

1. Et av de første produktene jeg startet og teste, og som jeg ble veldig glad i er denne cleanseren. Det er lenge siden, og da mener jeg lenge siden noe har kunnet måle seg opp med hva jeg bruker daglig. Denne fjerner det meste av sminke og smuss, samtidig som…. jeg ble ikke stiv og tørr i ansiktet etter bruk? Det er ikke ofte. Så denne kan jeg anbefale til deg med sensitiv hud, mild og kremet!

2. Når det kommer til ansiktskremer er denne god. Den minner meg litt om den jeg bruker til vanlig, og er f.eks ikke så tykk som en La Mer krem. Denne er lettere, og fik i konsistens. Lukter nydelig. Gir en fin glød og er en fin krem å blande inn med faktor 50 (noe jeg gjør hver dag). Denne finnes også i gel, men jeg foretrekker krem og har gjort det siden jeg kom i 20 årene.

MINE 3 NYE FAVORITTER

åhh jeg er så innmari imponert over disse tre små miraklene fra SKIN TREAT. Det er serumer, eller elexirer som de så flott heter og har forskjellige egenskaper. Et vitamin C serum bruker jeg fra før av hver eneste dag, så det var gøy å prøve en annen versjon som var noe lettere i konsistens. Denne påfører jeg under dagkrem og solkrem på morgningen. Men med disse forskjellige elexirene kan du få en litt personlig hudpleie og mikse så mye du vil. Du kan blande de inn i kremene dine, eller blande de sammen for ekstra mye fukt og glød!

FINN ALLE PRODUKTENE HOS KICKS: HER – psst.. nå er de på 20% rabatt!

One Response to JEG TESTER NY HUDPLEIE

Leave a reply