HEI SØTE

Hehe, da var vi tilbake på start da dere! Velger tydeligvis mennesker som farter mer enn meg forstår jeg, og min samboer skal nå flytte tilbake og hjem til Stavanger! Dvs at jeg trenger noen å bo med igjen. Jeg gjør igjen da som jeg alltid har gjort, vil en av dere? Eller vet dere om en som hadde hatt lyst? Leiligheten har 2 soverom, er fullt møblert (så sær som jeg er setter jeg pris på at det blir slik) du får så klart gjøre hva du vil med ditt eget rom, men resten vil jeg ha som det er. Leien er på 8500kr for du som har lyst, og strøm i tillegg til dette. Den ligger på vakre St.haugen å har både veranda og peis! Det jeg trenger er en som enten går på skole eller jobber mye. Jeg kommer til å prioritere personer som gjør «mest» mulig. Enkelt og greit fordi jeg som jobber hjemmeifra trenger å jobbe litt i fred og ro. Jeg trenger også en person som er rolig og ikke tar med seg et helt narschspiel hjem fra byen. Kravstor som jeg er haha. Som dere kanskje forstår er jeg en rolig person innenfor husets vegger, og håper veldig noen har lyst til å bo med meg! Om du har det, ta gjerne kontakt på [email protected], kun seriøse henvendelser værsåsnill! Hvis dere vil se leiligheten finner dere den : HER og rommet du får er rommet med den lille sofaen. Rommet ser ikke slik ut lenger, men med seng, klesskap og møbler om du vil beholde det som er der inne! Om ikke flytter jeg dette:) Jeg trenger helst noen fra 1.April!

5 Responses to JEG TRENGER EN SAMBOER

  1. Hadde jeg ikke hatt samboer og jobbet på Hamar! Du er fantastisk, og tror ærlig talt vi kunne bodd sammen uten problemer!

Leave a reply