Annonse

ASUS ZENBOOK & «DET NYE» SHOOT

Har dere sett noe så nydelig? Både badet og pcen for å si det mildt. Jeg må enda en gang få lov til å skryte av denne lille nydelige saken kalt Zenbook! Jeg har nå hatt denne pcen med meg både på hjemme basis og jobb. Den har virkelig gjort reisene mine en god del enklere med tanke på størrelse og vekt. Den veier virkelig ingenting og gjør ikke håndbagasjen min tung. I tillegg er den helt fantastisk og det er denne jeg sitter å skriver med akkurat nå. Tastaturet har egne lys, og skjermen har fantastiske klare farger. Alt er så skarpt og fint, ny teknologi kan man vel kanskje kalle det. Det er en liten ny verden foran meg, og med supert batteri når den langt for meg på reise. Den har også en egen finger sensor som låser opp pcen din, noe som også gjør den veldig trygg. Glem glemte passord og folk som sniker seg på, hehe og glem alt du har lært om gamle pcer på skolen, this is a new world! Åja, på fredag var jeg på shoot hos Det nye for årets utgave av usminket! Fantastisk å få muligheten til å stille opp uten sminke i et magasin, sant? Ble super glad når de spurte og jeg GLEDER meg til å se resultatet. Altså jeg mener, de gikk over med pads og q-tips for å sjekke om det lå igjen noe smuss i huden min. Rett skal være rett for å seia det slik!

.   .   .

Denne lille vakre saken finner dere: HER 

12 Responses to JEG VAR USMINKET PÅ SHOOT!

  1. Må jo være helt fantastisk og stille opp i det nye skjennerelt. Og spesielt usminket delen. Gleder meg til og se. Ikke ofte jeg kjøper det, bare vis det er noe jeg MÅ lese eller vis det er noen som inspirere meg i det. Så nå må jeg for du er en stor inspirasjon for mange.
    Ha en fin søndag videre.

    https://www.josefine.blogg.no

Leave a reply