reklame – english: christmas table with Porselen

Endelig var det tid for årets julebord, og i sin tradisjon tro var vi på Sumo i år også! Det ligger på Solliplass, og er virkelig min favoritt når det kommer til sushi. Jeg er faktisk så desperat på deres tunfisk sashimi at jeg noen ganger sender det hjem med foodora haha! Og can we talk about Tempura maki med søtpotetfries og chilimayo? Altså, det er en helt himmelsk kombo! Vi spiste og koste oss før vi dro videre på byen. Kan ærlig si at formen i dag ikke er helt bra. Jeg er helt dau, virkelig helt dau og har ikke klart å røre meg av flekken i dag. Eller litt, jeg tok en massasje time.. hehe. Er så innmari kult at Porselen enda lever, og jeg er så stolt av hele teamet bak. Fantastisk gjeng jeg håper å jobbe med i mange år fremover. Hipp hipp hurra for oss!

// Finally it was time for this year’s Christmas table, and in its tradition we were at Sumo this year aswell! I’m actually so desperate for their tuna sashimi that I sometimes send it home with foodora haha! And can we talk about Tempura maki with sweet potato fries and chilimayo? It’s a heavenly combo! We ate and enjoyed ourselves before moving on. Can honestly say that my hangover today is not quite good. I am completely dead. It is so cool that Porselen is still alive, and I’m so proud of the whole team behind it. Fantastic people I hope to work with for many years to come.

One Response to JULEBORD MED PORSELEN

Leave a reply