//AnnonseJULEFEST MED NELLY!JULEFEST MED NELLY!JULEFEST MED NELLY!

SPARKLE BABY

I dag tenkte jeg å vise dere litt forskjellige antrekk til flere fester og middager fremover. Man kan aldri få nok av festsesongen! Denne julen handler det om glitter, paljetter, sotede øyene og naturlige lepper. Så hvorfor ikke få frem litt glitter på øyene også? Jeg har falt pladask for den burgunder røde toppen med paljetter, stilfull men også elegant. Ikke minst har dette skjørtet en mega kul passform som gjør at rumpen spretter frem! Booty on fleek med andre ord. Noengang sett VS bikiniene som har «rynker» på stumpen? Om du har, så er dette skjørtet laget på akkurat samme måte. Som dere ser har også leiligheten min begynt å ta form, endelig!

JULEFEST MED NELLY!JULEFEST MED NELLY!

Elegant åpen rygg, og denne kjolen har blitt laget på samme måte som skjørtet. Ass, ass and more ass.

JULEFEST MED NELLY!

Jeg får ikke nok av høye heler med lisser!

JULEFEST MED NELLY!

All ABOUT SPARKLE

Nelly har virkelig fått det til når det kommer til passform og stil denne sesongen. De små detaljene utgjør en ENORM forskjell, og det er noe jeg alltid har lagt merke til. Det er alltid det lille ekstra som skiller seg ut, sant? Alle klærne er fra Nelly sitt eget merke, kanskje du har funnet deg noen favoritter? Resten av dagen skal jeg bruke til å slapppppe av! Haha, denne julen har flydd forbi meg. Det er helt sinnsykt å tenke på at det er 4 dager til jul. Hallo?! Tiden går bare fortere og fortere jo eldre jeg blir. Jeg husker så godt at julen føltes ut som et halvt år når jeg var mindre. Rart hvordan det endrer seg med årene. Uansett, det skal bli godt. Jeg gleder meg.

JULEFEST MED NELLY!

Kjole: HER / Topp: HER / Sko: HER / Skjørt: HER / Clutch: HER / Ringer: HER 

Ha en avslappende søndag folkens, det skal jeg!

-A9

JULEFEST MED NELLY!

13 Responses to JULEFEST MED NELLY!

Leave a reply