1

VINN 2 GAVEPAKKER FRA ELEMIS TIL EN VERDI AV 4515kr!

Første del av gaven er «Skin energy secrets» som er energigivende ansiktspleie for alle hudtyper. Nå som det er vinter kan huden fort bli tørr, sliten og litt grå. Derfor er denne kalender gaven perfekt for deg som trenger en boost til hudens energilagre for en frisk, strålende og sunn hud denne vinteren. Første pakke inneholder en cleanser «Skin Energising Cleanser» som er en dyprens som skal redusere overflødig talg og smuss fra huden og gi den en riktig balanse. Det neste er en dagkrem «Skin Energising Day Cream» som skal støtte og opprettholde hudfunksjonen og vitaliteten i huden din!  Sist men ikke minst en nattkrem «Skin Energising Night Cream» som skal booste huden mens du sover og motvirke fuktighetstap!

. . .

Andre del av gaven er «Wonders of Frangipani! Som er en fantastisk hudpleieserie for kroppen! Skjem bort huden og sansene med en blanding av Tiare blomster som har trukket i Tahitian kokosnøtt olje. Høres ikke dette ut som en drøm så vet ikke jeg! Pakken inneholder en dusjkrem «Frangipani Monoi Shower Cream» en mild, men effektiv krem som renser huden din grundig uten å fjerne hudens naturlige oljer. Du blir myk, smidig og lukter ekstremt godt! Det neste er en kroppskrem «Frangipani Monoi Body Cream» som skal gjøre huden fløyelsmyk og glatt med sesamoljer og macadamiaolje! Ikke nok med dette får du også med en kroppsolje «Frangipani Monoi Body Oil» som absorberes raskt inn i huden og gir masse fuktighet til tørr og dehydrert hud. Det siste i denne pakken er en håndkrem «Frangipani Monoi Hand & Nail Cream» som kan brukes på både hender og negler. Gir fuktighet og lukter fantastisk! 

Er serien Frangipani for:
A) Ansiktet
B) Håret
C) Kroppen
Let etter svaret HER og HER (Meld deg på nyhetsbrevet til Stylista for å vinne HER)

149 Responses to JULEKALENDER LUKE 16:

 1. Har ikke du en seng av paller? kan du fotelle litt om den? knirker den, rengjøring, hvordan er den laget osv..:))

  • Ja:) Knirker ikke, har ikke vasket de heller. Er null problem etter du har beiset de, blir jo som et møbel:)

 2. Er en serie for c) kroppen.
  Meldt meg på nyhetsbrevet, check.
  Sliter med tørr hud og eksem om vinteren, ønsker meg denne premien veldig:)

 3. Hei, Anniken. Har aldri kommentert bloggen din. Klikker meg innom daglig, men aldri etterlatt noen spor. Men nå Anniken, nå begynner jeg å savne deg, og jeg er nok ikke alene heller. At du har funnet kjærligheten igjen gjør meg virkelig lykkelig langt inn i sjelen. Det er vel som de sier – det ordner seg alltid. Man ligger å venter på den dagen hvor man ikke skal føle noe, fordi det å føle er så vondt. Også blir man helt tom, og begynner å savne å føle noe igjen, fordi det å føle er så deilig. Man venter på den dagen hvor magen ikke stikker og fingrene er skjelvende over tastaturet. Og når alt blir stille og tiden stopper opp ønsker man ikke annet enn tårer, latter, fugler som kvitrer, blomster som gror. Bare et tegn på liv, fordi livet er så dødt, enda man ikke ligger i graven enda.
  Anniken, kjære Anniken. Du fortjener de nydeligste, rødeste rosene, det dyreste, reneste gullet, den største og varmeste kjærligheten. Gleder meg til å høre de vakre tankene dine igjen, se de unike og kule klærne du drar på deg og se øynene dine med en ny, frisk glød. Ønsker deg alt godt på ny året, og videre. Klem

 4. Savner deg Anniken<3 Men for all del, det er jul. Kos deg. Nyt tiden med venner, familie og ny kjæreste. Gleder meg til å høre om hvordan du klarte finne kjærligheten igjen, hvordan du klarte åpne deg igjen. Sliter med dette. Klem

Leave a reply