Genser:HER / Bukse:HER / Lue: HER / Sko: Converse 

 Dagene går så himla tregt om dagen, ikke fordi jeg må la det bli helg, men akkurat nå går det bare forferdelig tregt. Jeg leter etter høstfølelsen min om dagen, jeg føler den ikke.. Sa jeg det ifjor også? Sa jeg at jeg ikke følte den ifjor også? Gud vet. Det er ikke nok blader på bakken enda, det er ikke kjølig nok og det regner definetivt ikke nok. Hm.. Jeg dagdrømmer for mye, når jeg først er litt alene flyr tankene fortere enn jeg oppfatter. Jeg tenker på alt jeg ville bli når jeg var liten, alle drømmene jeg hadde. Alt jeg innbilte meg at skulle bli akkurat som jeg ville det. Jeg så for meg min fremtidige leilighet, hvor sofaen skulle stå, hvordan hunden jeg skulle ha gikk rundt og ikke minst hvordan jeg så ut. De tankene er nå ganske fjerne, jeg blir større, jeg begynner å bli voksen. Hvor er all nysgjerrigheten min blitt av? Hvor er staheten min om å aldri glemme drømmene mine? Enn å måtte godta at ting er ikke som man forestiller seg. Hva om jeg ikke vil glemme det? Hva om jeg ikke vil bli så voksen at jeg godtar at livet bare er sånn som det er. Jeg vil ikke bli voksen, gifte meg, få barn, ett hus, to hunder og selvfølgelig en familiebil. Oh no, værsåsnill. Jeg nekter.

Jeg savner å kunne sette så enormt stor pris på å få lov til noe, få lov til noe jeg hadde gledet meg til. Den brusende følelsen i magen av lykke. Jeg setter ikke nok pris på alt jeg får lov til av foreldrene mine om dagen, det blir en selvfølge, at sånn er det bare. Jeg har blitt eldre, selvfølgelig får jeg lov til mer? Men det gjør også at jeg ikke setter pris på de små tingene lenger. De små tingene jeg snakket så mye om før, som var så betydningsfullt for meg. Hvor ble det av? Har jeg virkelig mistet det, kun fordi jeg har blitt eldre? Hvor er alle de rare tankene jeg hadde om fremtiden før? Tankene flyr, dere må tro jeg er gal, men det må ut.

//Sponset

-A9 

24 Responses to Junkyard #2

 1. åh, jeg blir så glad av å lese innleggene dine fortiden, Anniken! du skriver så mye bra som man kjenner seg igjen i, du deler følelsene dine enn å bare skrive om hverdagen din hver dag og det liker jeg veldig godt. kjempe fint antrekk! håper du har det bra om dagen fordet <3

 2. Hvis du er gal, så er jeg gal :p Har akkurat samme følelsen som deg, tenkte akkurat likt bare for noen dager siden faktisk. (hvis du ser bort fra det faktum at jeg er tretten år, da… Jeg har en god stund igjen før jeg blir voksen, men savner barndommen-barndommen for det)

 3. Kjære Anniken. Du er ved kjernen i dagens samfunn. Vi kan få det meste vi vil ha, og savner å måtte strekke oss etter det. Du er ei fantastisk, flott, reflektert jente, og jeg er så glad for at du er kjæresten til min Mikkelsønn <3 Også er du veldig flink til å sette ord på følelsene dine, og formidle dem!

 4. you can’t imagine how I understand you. I feel it every day. I want to go back, and enjoy my childhood, of my dreams when I was a little girl … it’s so sad, you see the years pass, and you think, When I was little, I had a lot of enthusiasm for Christmas. I wanted to be a singer, dancer, actress … I do not know! I hate grow. And sorry for my english, I’m spanish, but I need say this. You’re so pretty 🙂

 5. ååe, blir så glad hver gang jeg klikker meg inn på bloggen din! det er så mange som deler akkurat de samme følelsene som deg, men får ikke satt på ord på det. Ikke skam deg over at du er ærlig! Vi kjenner oss så igjen! Tusentakk for at du blogger, og inspirerer vårs lesere! Vi setter så pris på alt du skriver uansett om det er dårlig eller bra! Håper tankene roer seg, og høstfølelsen din kommer snikende etterhvert! <3

 6. om du er gal, er jeg gal. Har akkurat det sånn selv. Vil ikke ende opp som alle andre i samfunnet, vil bo i jungelen et år eller på en gård i USA. Jeg har fortsatt mange drømmer og tanker, det som hjelper meg er å skrive (det du gjør nå). Jeg deler det jo ikke på en stor blogg da, heh.

  Jeg elsker deg og bloggen, stå på, du inspirerer virkelig <3

 7. Så fin! 🙂

  herregud, har følt bloggen sin sia du var med på teenageboss. Du er skjikkelig pen! 😀 og du inspirerer meg :):):):):):):):)

 8. Kjenner meg veldig igjen!! Du skriver så bra og du er flink til å sette ord på ting.

  Elsker også antrekket, har lyst å kjøpe buksen, så lurer på hvilken størrelse du har og om det er mye strech i stoffet?

 9. hvilken størrelse har du i genseren? 🙂

  vil også si at du virker som en utrolig reflektert, snill og god jente! forsett å vær det! klem

 10. Det er jo ingen regel om at man må skaffe seg et a4 liv for å kalle seg voksen.. du bestemmer over ditt eget liv, bare drit i «reglene» og skap det livet som passer for DEG 🙂

Leave a reply