Fredags morgen, haha. Var jo dette jeg hadde ventet på hele uken. Nå sitter jeg sammen med Charlotte og spiser en laang frokost. Vi skal snart opp på skolen for å levere prosjektet vårt! Haha, vi har som sagt lagd egne smykker, å det ble både dyrere og vanskeligere enn vi hadde trodd. Uansett fint ble det. Så dagen idag skal jeg virkelig få slappet litt av og kose meg jentene! Jessica har bursdag idag og jeg gleder meg sånn. Er så lenge siden vi har hengt sammen + at Mikkel har dratt til Stockholm å da må jeg jo gjøre noe! Såå ser dere kanskje at jeg har fått med nytt pc «skin», det er sååå fint!! Jeg fikk mitt av Mikkel, snill som han er. Men for dere som vil kjøpe det, finner dere det HER  

-A9

32 Responses to Just another morning

 1. Du er så utrolig pen og du har en helt nydelig blogg. jeg kan ikke forstå at jeg ikke har kommet over denne bloggen før, men nå som jeg har gjort det er jeg såklart blitt fast her. Utrolig ispirrerende du er!

 2. Hvor har du kjøpt dekseket til telefonen din?

  Det var utrolig søtt! : )

  Klem fra fast leser, har lest bloggen din siden du var med i teenage boss: )

 3. Hei : )

  Jeg fant dekselet på ebay, så nå er det bestilt 😀 lykke!

  Jeg blir så glad når man får svar på kommentarene fra toppbloggerne, det er så mange toppbloggere som ikke svarer på kommentarene sine, så jeg ble kjempe glad når jeg fikk svar fra deg! Får så mye inspirasjon fra deg, leser bloggen din hver dag : )

  Stor klem <3

 4. Har du link på glasset? evnt hva søkte du på? har lett i evigheter 🙁 Fantastisk blogg forresten, er innom hver dag. Vanvittig pen er du, blir like misunnelig og sjalu hver gang.

Leave a reply