reklame

Nå som jeg har begynt å ri litt igjen gikk jeg mange runder meg meg selv når det kom til å velge sko.. til å ha i stallen. For er det noe jeg aldri klarte å løse når det kom til å være i stallen, så var det det å holde seg varm på bena.. Det er noe mamma og pappa sikkert brukte alt for mye på opp igjennom årene. Men, jeg lander alltid tilbake på uggs, og når jeg da bestemte meg for å bruke mine gamle, alt for slitte i stallen så trengte jeg et par nye! Disse brukte jeg hele vinteren i fjor, og er verd hver eneste krone!! Også superdigge under joggebukser, eller over jeans.

//Now that I have started riding a bit again, I went many rounds myself when it came to choosing shoes .. to wear in the stable. Because there’s something I never managed to solve when it came to being in the stable, it was to stay warm on my feet .. It’s something mum and dad probably spent way too much on over the years. But, I always ended up with uggs, and when I decided to use my old, far too worn in the stable, I needed a new pair! I used these all winter last year, and they are worth every penny !! Also super nice under sweatpants, or over jeans.

UGGS TALL BLACK: HERE / (reklamelenke) UGGS SHORT: HERE

Leave a reply