HALLO BABY BLUE…

Kjøkkenet er endelig ferdig og ting har virkelig begynt å falle på plass. Stolene bestilte vi allerede i Mai, og bordet kom rett hjem for et par dager siden! Wihu, jeg aner ikke hvor lenge jeg har ventet på å ta morgen kaffen ved dette bordet. Det er heller ikke meg at all å bestille blått, heller ikke fargede stoler. Men det var noe med de, rustikk og cozy. Jeg håper de skulle være like fine som bildene og det var de! Vi skulle også ha et valnøtt bord til stolene, men nå er jeg veldig glad for at jeg valgte et helt enkelt hvitt bord. Bordet kom egentlig med store gullringer rundt bordbenene, men jeg valgte å ta de av! Aff, jeg kjenner det er på tide at Anniken finner frem en god bok snart. Været ute er grått og jeg er tom for inspirasjon. Jeg scrollet igjennom bloggen min fra samme sted i fjor, and I was like WHAT?! Hvor har det blitt av all galskap, glede og inspirasjon? Noe må gjøres, asap.

Stolene finner du: HER / Bordet finner du: HER

LA OSS HÅPE PÅ LITT MER SOL

4 Responses to KJØKKENET ER FERDIG!

  1. Så utrolig fint! Vil bestille samme bord, men har du fjernet de gullringene (evnt hvordan, var det enkelt?) eller har du malt over? Vær så snill å svar ??

  2. Det ble veldig fint! Likte fargen på stolene. Forresten, måneder skriver med liten bokstav! Altså mai, ikke Mai<3 Ville bare nevne det!

Leave a reply