27 Responses to KJØP BOKEN MIN HER!

 1. Åh som jeg gleder meg til å lese & gratulerer SÅ mye!!! Når kommer boken til de som har forhåndsbestilt? <3

 2. Gleder meg sååå mye til å lese denne. Håper den vil komme før jeg reiser på ferie, da er flyturen reddet ? Gratulerer så mye med boken Anniken. Dette er så stort!

 3. Leser aldri bøker da jeg foretrekker det digitale, og hver gang en blogger kommer ut med en ny bok har jeg aldri vært noe interessert.. MEN din bok måtte jeg bare bestille nå med en gang da jeg vet jeg at den kommer til å være sterk og fin! Nå gleder jeg meg for første gang til å sette meg ned å lese til øynene blør :’) Du er så flink og flott Anniken! <3

 4. Gleder meg til å lese dine ord printet i en bok. Har allerede forhåndsbestilt boken:) Vet du når boken kommer da i posten? Når skal du være på boksignering i Oslo?
  Gratulerer så mye med å endelig være en publisert forfatter<3

 5. Hei Anniken!

  Herregud så gøy. Jeg gleder meg. Jeg har en sykdom som gjør at jeg ikke kan lese. Kommer den på lydbok?
  Har veldig lyst til å høre/lese den – men går ikke for meg å lese den selv, desverre.

  Håper du har det bra og er stolt av deg selv. Dette blir nok helt nydelig å lese

  • Hmm, det er en mulighet!! Selger den bra er alt mulig, lydbok høres veldig gøy uut <3 og vil gjerne lese for deg

 6. Vi som har bestilt boken nå, får vi den snart i posten, før den kommer ut i bokhandlene? eller får vi de i slutten av september når den kommer ut? 😀

 7. Skulle bestille meg en kopi av boka di i går kveld og begynte nesten å grine da nettsiden til Ark var nede. Nå har jeg endelig fått bestilt meg et eksemplar og gleder meg stort til å få lest den❤️

 8. Gratulerer med bok!!
  Gleder meg veldig til å lese den, men jeg tror jeg må vente til den kommer i en litt billigere pocketutgave :((

Leave a reply