reklame for eget klesmerke

K N U S T    P O R S E L E N

At jeg har mitt eget klesmerket er fortsatt helt uforståelig. Jeg tror ikke noe på det, og jeg har heller ingen følelse i kroppen av at det eksisterer. Det er veldig rart. Noen ganger tror jeg at jeg beskytter meg selv, slik at hvis.. om noe skulle skje, så var jeg ikke helt fortapt. Hvis Porselen overlever to kolleksjoner skal jeg tatovere det på kroppen.. jeg vet ikke, men jeg vil så gjerne at det skal leve videre, og bli noe større enn meg. Det er så mye jeg vil skape, og disse buksene var min aller første tanke. Jeg tenkte på disse dag og natt, å det at jeg nå kan ha de på meg er så rart. Så at Acne hadde noen lignende bukser i sin nye kolleksjon som ble vist for noen uker siden. Jeg ble så glad for at mine er billigere, etiske og ikke minst.. jeg kom med de først. Ser ut til at tanker forflytter seg over mange grenser. Jeg tror det nesten er umulig i vår verden å skape noe 110% unikt.

// That I have my own clothing brand is still so unreal. I do not believe it, nor do I have any feeling in my body that it exists. It is very strange. Sometimes I think I protect myself, so that if … if something should happen, then I wasn’t completely lost in it. If Porcelain survives two collections I will tattoo it on the body .. I do not know, but I would like it to live on, and become something bigger than me. There is so much I want to create, and these pants were my first thought. I thought of these day and night, but now I can actually have them on is so strange. Did you see the new Acne collection? They had some similar pants in their new collection that appeared a few weeks ago. I was so happy that mine is cheaper, ethical and not least .. I thought about them first (I hope) Looks like thoughts are moving across the world. I think it is almost impossible in our world to create something 110% unique.

Knust trousers finner dere forresten: HER, og nå er vi nesten utsolgt for alle klærne. Så jeg anbefaler VARMT å skaffe seg noe nå om du er usikker. Det kommer snart til å bli borte, og som sagt blir det ingen restock denne gang. Plaggene er og forblir limited. Hvis noen lurer på fargeforskjellene fra disse og de på nettsiden, så er dette de ORGINALE. Bildene på nettsiden er kun samples, og ikke det ferdige resultatet. Grunnen til at det ble brukt samples på nettsiden er rett og slett fordi vi hadde deadline <3 Seriøst, så comfy, og dette antrekket skal jeg BO I når det blir Oslo sommer.

// By the way, Knust trousers you can buy: HERE, and now we are almost sold out. So I recommend to get something now if you are unsure. It will soon be gone, and as I said, there will be no restock this time. The clothes remain limited. If anyone is wondering about the color differences from these and those on the website, then this is the ORGINAL. The images on the website are only samples and not the finished result. The reason why it was samples on the website is simply because we had a deadline <3 Seriously, so comfy, and this outfit will be my uniform this summer.

7 Responses to KNUST PORSELEN – BUKSER

Leave a reply