Det er mange som lurer på hvordan man selv kan bli litt bedre på å undersøke og være kritiske til produkter vi kjøper. Det handler egentlig kun om at alle gjør litt, litt kloke valg innimellom. Derfor tenkte jeg å tipse dere om litt økologisk sminke! Jeg har testet ut litt produkter i det siste, og konkluderer med at jeg er veldig fornøyd. All sminken er 100% naturlige ingredienser og 0 testing på dyr. Derfor er denne sminken ett litt mer klokt valg. Mine favoritter her er eyelineren som er en slags krem, dytt en liten pensel nedi og få en fin og rett strek over øyet. Veldig lett å jobbe med og sitter hele dagen. Jeg sliter ganske mye med rennende øyne når jeg bruker eyeliner, men denne fungerer fint for mine øyne. Den finner dere på tilbud HER. Min andre favoritt er leppestiften. Haha, jeg er fortsatt på fjortiss stadiet når det gjelder lepper, jeg elsker «nude lips» både på fest og til hverdags. Det har bare blitt en vane for meg. Denne flotte saken finner dere HER. Denne har jeg i fargen 365!
 
Så over til solpudderet! Denne har jeg også brukt mye. Den gir en fin glød, ikke for mørk, ikke for lys og sitter godt. Itilegg er det litt glitter i den uten at det blir «synlig«. Denne finner dere HER. Så har vi øyenskyggene! Disse er utrolig nydelige. Lette fine farger og bevarer litt av sommergløden. De er helt supre til en litt lett hverdagssminke og jeg elsker den litt brun beige fargen i globallinjen! Den lyse med glitter er nummer 004, den «brune» er i fargen 003 og den grønne er i fargen 110. Alle disse finner dere HER

Dere får også 30% på ALL sminke med koden «Annijor30», varer til 8.November!

-A9

7 Responses to Økologisk sminke!

  1. Hei! Hvilken vinterjakke skal du ha i år? Viss du skal selge den du brukte ifjor så gjerne kontakt meg på mail: heddath@icloud.com. Er veldig interresert viss du skal selge den.

    Utrolig takknemelig for svar:-)

Leave a reply