Dette er en super enkel oppskrift som tar mindre en 5 minutter! Jeg elsker sopp, og bruker det som tilbehør til både pasta og reinsdyr. Så når jeg får kuttet opp litt sopp steker jeg de i litt olje, strør litt salt og pepper på, så tar jeg et par spiseskjeer med Oatly sin imat creme fraiche. Altså, jeg bruker denne som rømme rett og slett! Denne oppskriften er overraskende god, og stek soppen til «rømmen» har kokt seg bort! Lover en skikkelig god smaksopplevelse.
// This is a super easy recipe that takes less than 5 minutes! I love mushrooms and use it as a side for both pasta and reindeer. So when I cut up some mushrooms I fry them in oil, sprinkle some salt and pepper on, then I take a couple of tablespoons of Oatly’s imat creme fraiche. So, I use this one as a sour cream! This recipe is surprisingly good, and fry the mushrooms until the «cream» has boiled away! Promises a really good taste experience.
YOU NEED THIS:
aromasopp, eventuelt annen sopp du liker - mushrooms Oatly Imat Fraice - vegan creme fraice salt og pepper - salt and pepper
Nom nom nom, dette skal prøves! 😀 <3
https://siljealice.com