Det er mange som har spurt hvordan håret mitt plutselig ble langt på 1,2,3! Haha, jeg har et ganske enkelt svar på nettopp det.. Extensions fra Rapunzel! Men ikke vanlige extensions som tar litt tid å ta på. Nei vi snakker om å sette en liten del over din egen hestehale! Tror ikke jeg har vært borti noe mer genialt. Ingen fester må festes i hodebunnen eller lignende, kun over din egen hestehale ved to enkle triks! Mer trenger du faktisk ikke gjøre før håret er både langt og fyldig.

Hestehale med bølger finner dere: HER (light blonde)

Rett hestehale finner dere: HER (blonde)

Donut finner dere: HER (light blonde)

Som dere ser er det utrolig lett å feste! Sett den fast i din egen hestehale og surr håret rundt! 

-A9

11 Responses to Langt hår på 1,2,3!

  1. Hei

    Jeg vil bare fortelle deg hvor mye jeg ser opp til deg grunnet kampen din med h&m og alt den kampen forteller om deg som menneske. Nettopp fordi jeg har tro på at du er god og har fine verdier håper jeg du ikke vet hva du reklamerer for her! dette er en industri som jeg ser på på lik linje med prostitusjon, kvinner som lever i fattigdom får tilbud om å selge håret sitt slik at du kan få fyldigere hår her i Norden. Det er så tåpelig og forfengelig på din side og sin trist og langt fra forfengelig som mulig på den andre. At vi med nok penger kan betale flere tusen for litt hår her hjemme, mens de i f.eks Russland (der rapunzel får håret sitt fra) får kvinnene kun opptil 350 nok for å barbere det av seg, det er en veldig lik case som den du kjemper så sterkt imot i Kambodsja.

  2. Jeg har bestilt og prøvd ut den samme selv, og den faller lettere av enn man tror. Så den må nok festes ordentlig, min falt i hvert fall av.

Leave a reply