Jeg og Kaya byttet til PEPCALL for ikke så lenge siden! Så nå har jeg et tips til mine kjære lesere. Jeg har mange ganger blitt rundlurt av forskjellige mobilselskaper hvor jeg skal betale 499,- i måneden for så og så mange sms, mobildata og ringeminutter. Men hvorfor i allverden får jeg en regning på 1400,- da? Jo fordi jeg har brukt mer enn det som følger med i pakken. MEN nå har jeg byttet til Pepcall hvor de automatisk gir meg den billigste pakken for meg den måneden. Nei det er ikke tull! Jeg starter faktisk på 0,- kr hver måned og får ingen regning hvis jeg bruker mobilen lite en måned. Abonnomentet er faktisk gratis hvis jeg bruker telefonen lite og har dekning fra Telenor. Det tar kun 15 sekunder og bytte! Dette gjør du enkelt på Pepcall.no der du fyller ut skjemaet!

Haha, jeg og Kaya er iallefall superduper fornøyde! Besøk forresten bloggen hennes HER

Ha en SUPER lørdag alle sammen! 

//sponset / ærlige meninger

-A9

5 Responses to Lei av dyre telefonregninger?

Leave a reply