Let´s talk brows
Let´s talk browsLet´s talk brows♥ Sensai brow pencil: Greyish brown
Let´s talk browsOkei, bryn.. Det er et par vilstyringer jeg ikke vil ha noe med å gjøre. De hårete tvillingene vil bare ikke høre innimellom. Jeg bruker mer tid på disse to om morningen enn noe annet. Jeg har byttet mellom pudder og penn i mange år, og denne pennen brukte jeg en god periode i vinter til jeg fant ut at pudder fungerte best. Nå har jeg funnet ut at penn fungerer best, og bruker ikke annet enn denne fra Sensai. Jeg har ikke fine naturlige bryn at all, men er heldig når det gjelder formen. Det er lett å tegne opp brynene mine for å så deretter duse de ut med børsten. Det å duse ut brynene er undervurdert til 1000.. Bruk kosten og kost deg igjennom brynene å de ser 110% mer naturlig ut enn de harde strekene. Denne lille godsaken finner dere på alle slags parfymerier!

-A9

15 Responses to Let´s talk brows

 1. for en fin blogg du har! har brukt mange av tipsene dine på denne bloggen og den andre. du er så utrolig nydelig. jeg skjekker bloggen din ofte?

 2. Kan du si noe om fargen på Sensai Grayish Brown? Jeg er naturlig blond skandinavisk, ganske lys, og sliter med å finne riktig farge. Har prøvd veldig mange, både billige og veldig dyre.

  Hvis du kan si noe om fargen/er den mørk eller lys? så blir jeg kjempeglad 🙂 Trenger bare et svar i kommentarfeltet.

  Super blogg!

  • Den er ganske lys om du ikke tar hardt om du skjønner! Den tilpasser seg veldig av mengde! <3

   • Tusen takk! ELSKER at du alltid svarer kommentarene på bloggen, de færreste bloggerne tar seg tid til det. Du er super og en inspirasjon 🙂

Leave a reply