3 Responses to LITT NYTT TIL BADET!

  1. Kan du skrive litt om hva som skjer mellom deg og Anders for tiden? Vi får se i bloggerne, som er en god stund siden, at det er tøft for deg å gå inn i et forhold. Dere har gjort det slutt, men ser ut til å prøve igjen. Hadde betydd veldig mye om du tok oss med og fortalte hvor ståa er i dag. Vet det er mange som sliter med det samme, nettopp å tillate seg selv å elske igjen etter å ha blitt dypt såret.

  2. Hei hei!
    Vil først si at jeg aldri har kommentert noe her før..Jeg har tenkt for og imot om jeg skal eller ikke..er det vits å blande seg….,men mors instinktet tok overhånd..Ja,jeg har barn,men er likevel gammel nok til å se på bloggerne:) Du er jo ei herlig jente og jeg liker det du viser av deg selv..Skriver bra og gjør en god figur på TV.. Du er menneskelig om det gir en mening..
    Når jeg skriver at mors innstinktet tikket inn mener jeg at jeg ser du har det vondt Annika! Du skriver om angst og depresjoner…Jeg tror ikke alle vet hvor ille det kan være..?!
    Da jeg så deg første gang på bloggerne i starten så du frisk og glad ut…Nå ser jeg du har det vondt igjen..Øynene dine,ansiktet ditt..Du er mindre utgave av deg selv..
    Jeg får vondt i hjertet mitt når jeg ser deg..Jeg håper du vil få d bedre..

Leave a reply