Tjohei! Idag kan dere vinne en jakke fra Nevernaked.com, til en verdi av 600 kroner. Jakken er i small så husk på dette før dere melder dere på! Vinnerne av gårsdagens konkurranse ble Anders Ødegården og Line Cecilie. Det var uuuutrolig vanskelig å velge, for så mye positivitet var godt å se Flinke var dere, og dere imponerte iallefall meg!

FOR Å DELTA MÅ DERE:
 ♥Fortell meg deres favortitt julefilm i kommentarfeltet!
 ♥Trykk liker på knappen nederst til venstre
 ♥Husk mail! 

Masse masse lykke til! 

-A9 

Luke tre er åpnet!

604 Responses to Luke tre er åpnet!

 1. Har mange julefilmer jeg liker veldig godt! men hvis jeg må velge ut en favoritt, må det bliTtre nøtter til Askepott! Den er fin den, også vises den på tv på selve juleaften om morningen:) da har man slik god følelse i kroppen <3

  ceciliekiil@hotmail.com

 2. Min favoritt julefilm er Hjemme Alene 1, husker jeg var hos bestefaren min og satt på fanget hans hver jul med valnøtter og hjemmelagd kakao før han døde for noen år siden! Gode minner varer evig, blir fortsatt glad av og se den og tenker ikke over sorgen, men gleden! 🙂

 3. Min absolutt favoritt julefilm må være «tre nøtter til askepott», for da vet jeg at det er jul og ser den hvert år!

 4. Min favoritt julefilm må være Polarekspressen. Det er den koseligere filmen noensinne! Ingen jul uten 🙂

 5. Min favoritt julefilm må være den norske filmen «Hjem til jul» med vakker norsk musikk. Den er ikke bare koselig, men viser også hvor tungt mange kan ha det i julen.. får folk til å tenke! Og koselig er det jo med norsk jul 🙂

 6. Min favoritt julefilm er helt klart «Hjelp, det er juleferie» ser den hvert år, og blir aldri lei av den. Hele familien ser den sammen noen dager før julaften og da kommer jeg skikkelig i julestemning 😀

  Vivianbolkan@hotmail.com

 7. I og med at halve familien min er svensk, så har vi en tradisjon som vi har hatt så lenge jeg kan huske!

  Hele familien setter seg godt til rette i sofaen med gløgg og pepperkaker og ser på svenske Donald Duck som går en svensk tv kanal. Dette er så koselig, og det er virkelig da, kl. 15.00 på julaften at julen ringes offisielt inn for oss i familien 🙂

  Mailen min er inezsin@hotmail.com

  Ha en fin kveld! 🙂

 8. helt klart Tre Nøtter Til Askepot, åh, ingen annen film er bedre!

  på andreplass er reisen til julestjernen!

 9. Min julefavoritt er «Grinchen» ♥♥ har sett den så og si hver jul siden jeg var liten, den er så koselig og morsom! Så den på 1.desember, og da kom julestemningen inn!

 10. Det er utrolig vanskelig å velge, men det må nesten bli polarekspressen, selv om jeg elsker askepott! det er noe med den filmen som får tårene til å renne, og hårene til å reise seg! 🙂

 11. åhh «hjemme alene» må nok bli min favoritt! sett den siden jeg var kjempe liten så det har blitt en tradisjon å se den hver jul, annbefaler den om du ikke har sett den enda

  ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ theama06@gmail.com er mailen min, skinnjakken var såå fin

 12. monika.cj@hotmail.com

  Min favorittjulefilm må være 3 nøtter til askepott. Hvert år sitter jeg og mamma og ser på denne på tv. Den bringer fram så mange fine minner. Filmen er orginalt laget på tjekkisk. Familien min er jo slovakis så derfor skjønner jeg halveis hva de sier. Har mange minner fra jeg var liten hvor hele familien min satt og så på dette i slovakia. Selv om det bare er meg og mamma nå er det like koselig 🙂

 13. Den fineste julefilmen må nok være «polarekspressen», den er jo så fin 🙂 men «reisen til julestjernen» vil alltid være et must i julen, den er virkelig prikken over i’en!

 14. Som de fleste andre er det Tre Nøtter til Askepott som også er min favoritt, men julen blir rett og slett ikke den samme uten! Storesøsteren min har sikret seg den på DVD slik at vi alltid kan fortsette å se den i tilfelle de skulle slutte å vise den på NRK… 🙂

 15. Favoritten må være Love Actually! Altfor søt, og gråter alltid på slutten. Så vakkert å se ulike menneskers kjærlighet og skjebne, og hvordan de er knyttet sammen. Vakkert!

 16. synes det er utrolig vanskelig å velge, siden alle julefilmer blir så koselig i juletiden. Men hjemme Alene filmene er utrolig koselige, og i tillegg har filmen en humoristisk måte å takle innbrudd på, noe som virkelig får meg til å føle meg bedre når er jeg alene hjemme :=D

 17. Min favorittjulefilm er «love actually». Det er en film som handler om 8 forskjellige familier. Der hvor alle har drama og problemer. Men til slutt ordner alt seg. Filmen har mange morsomme scener og mye latter at jeg bare må elske den.

  Anbefaler virkelig å se den!

  Elibkle@gmail.com

 18. Min favorittfilm må nok bli «reisen til julestjernen». Julen blir ikke det samme uten å starte julemorgenen med å se den sammen med resten av familien. Det har blitt en tradisjon. Reisen til julestjernen på tv- skjermen, mens vi spiser julekaker og koser oss. Det har alltid vært min favoritt- julefilm og den kommer nok alltid til å være det. Blir aldri lei 🙂

 19. Reisen til julestjernen er min favoritt film! Det har blitt en tradisjon at jeg ser på den hver jul 🙂 Jeg blir faktisk aldri lei og det er en veldig stor ting til å glede seg til jul for!

  E-post: Emilie98nilsen@me.com

 20. Åh, har så lyst på en skinnjakke! Har ingen!

  Min favoritt julefilm er alle de hjemme alene filmene! Herregud, det er SÅ jul for meg! Ingen jul uten hjemme alene, de filmene får meg i så julestemning! Er så kos å sitte med hele familien rundt tven en juledag og se på hjemme alene! <3

 21. Favoritten er definitivt tre nøtter til Askepott! Høydepunktet på julaften + å sitte med godteriet fra julestømpa 😀

 22. Har egentlig to favorittfilmer som jeg alltid må se hver jul, og det er Tre nøtter til Askepott og Reisen til julestjernen 🙂

 23. Haha, skrev alene hjemme.. slik skjer når man gjør tre ting samtidig.. Hjemme alene 😀 hahaha 😀

 24. Min favorittjulefilm er en som ikke har blitt nevnt tidligere, nemlig Edward Scissorhands. Den så jeg for førstegang da jeg var bitteliten (jeg mener å huske på nyttårsaften sammen med hunden min, haha), og siden den gang har jeg alltid vært så trist når den ikke kommer på TV i julen (det er IKKE ofte det skjer). Nå som jeg har blitt eldre, og sitter en del foran Mac’en, har jeg lastet den ned. Så den faktisk igår med kjæresten min; begge satt med tårer i øynene på slutten av filmen – den er så nydelig! Johnny Depp som spiller et «menneske», men som ikke rekker å få hender før hans oppfinner får et hjerteinfarkt og dør, blir etterlatt i et stort slott helt alene. Etterhvert kommer det en dame som tar ham med seg ned til forstaden de bor i, hvor Edward blir tatt imot av et nokså blandet publikum. Og så blir han forelsket i familiens datter, noe som er SÅ sjarmerende og søtt. Så, ja – mitt svarte velourteppe, en kopp kakao, puddersnø utenfor vinduet mitt, og kjæresten min som holder rundt meg = ordentlig julestemning.

  E-mail: emmyeriksen@hotmail.com

 25. Min favorittfilm i julen er definitivt Love Avtually. Ser den hvert år og blir aldri lei av den. Den har en perfekt blanding av humor, kjærlighet og ikke minst julestemning!!

  🙂

 26. Hjemme alene 2, tror jeg! Elsker klippet i slutten av filmen da Kevin og moren møtes ved det store juletreet på Rockfeller Plaza. Har så lyst å oppleve juletidene der selv! Tre nøtter til askepott og Reisen til julestjernen liker jeg også veldig godt, og er oblikatorisk på julaften 🙂

  martine_96@hotmail.no

 27. Har to favoritter, alene hjemme og tre nøtter til askepott! Er og vill alltid være to av mine fav.julefilmer:)

 28. Hei, min favoritt julefilm er Askepott og de 3 nøttene! Jeg har sett på denne filmen helt siden jeg var bitteliten med mamma og det er en tradisjon at jeg og mamma sitter og koser oss med Askepott og en kopp deilig varm te. Jeg gleder meg også masse til denne julen, håper bare snøen faller snart 🙂 Har man ikke julefølelsen fra før får man den da!

 29. Åå så utrolig vanskelig å velge! Men tror det må bli «tre nøtter til askepott». Har sett den hvert år så lenge jeg kan huske! Den bringer så utroli mange minner frem! Med masse chilleklær på, den store julestestrømpen full av godteri i fanget, juletreet som skinner, peisen som brenner og «tre nøtter til Askepott» på tven! Det kan virkelig ikke bli bedre! Elsker julen over alt! Garantert beste tiden i året:) elsker bloggen din! KlemKlem

 30. Min favoritt julefilm må være Reisen til julestjernen! En utrolig søt julefilm som står på tven hver julaften før vi drar i kirken me familien 😀

 31. Er så mange julefilmer jeg liker, men mine største favoritter må være The Santa Clause filmene! (1, 2 &3) – Da spesielt den første 🙂 Elsker de filmene, ser de alltid i julehelgen.

  ingvill.t.s@gmail.com

 32. Mil favorittfilm må være Reisen til julestjernen. Den er så koselig å se med filmen, og jeg kjenner alltid den gode følelsen av at det er med familien jeg ser den. Og filmen ender godt, og det er det som er bra <3

  Viktoria2000@live.no

 33. Min favoritt julefilm er helt klart Love Actually! Jeg blir alltid i så godt humør av å se den! Jeg elsker også Holiday, mest grunnet Jude Law, haha!

 34. Min favoritt julefilm er » the holiday». Er ikke mange som ser på den som en julefilm, men den er sååå koselig. men så er jeg jo svak for alle filmer som både har jul og kjærlighet i seg.

  maikenbrevik@hotmail.no 🙂

 35. Desidert The holiday, er egentlig sånn som ikke takler se filmer to ganger, men denne.. den er så herlig <3 ahh!

 36. when the grinch stole christmas elsker jeg:D også er det jo de gamle filmene de viser på nrk som tre nøtter til askepott

 37. En av favorittene mine er The Holiday! Jeg både gråter og ler gjennom hele filmen. Hvert år ser jeg og søskenbarnet mitt den sammen før jul, alltid hos farmor.

 38. Syntes hjemme alene er utrolig fin å se, og familien ser alltid på et klipp som går lillejulaften, om han mannen som er så ful også skal han sjenke en blind dame, husker ikke hva den heter..:( Skinnjakka var dritkul!

 39. Mine favoritt julefilmer er faktisk Mikke mus filmene. For eksempel Mikke Mus og vennene hans feirer jul. Så koslig 🙂 Også den med Ole, Dole og Doffen, vet ikke om det er samme film?

  aleksandra01@live.no

 40. Tre nøtter til Askepott, Polarekspressen eller Hjemme alene filmene. Klarer ikke bestemme meg 😊

 41. Mariell.roald@hotmail.com

  Favorittfilmen som er kjent må være hjelp, det er juleferie igjen. Familien har klippet sammen mange gamle klipp fra da bestemoren min levde, og laget en liten ¨minnefilm¨ om henne. Den ser vi hver julaften og har gjort det siden hun døde 24.12.10, tror nok den topper alt, den er såå koselig og sitte forran peisen med kakao og brunost på skiva og se i nattklærne. aaah! JUL <3

 42. Min favoritt julefilm er helt klart «Polarexpressen»! Det er den mest intense, fantastiske julefilmen jeg noensinne har sett, og den er et must hver eneste lille-julaften hvert år, der hele familien sitter foran tv-en med kakao og nystekte rundstykker og pepperkaker. Det er blitt tradisjon! FANTASTISK, er den! Musikken, stemningen, spenningen …

  mail: nicolinerfinne@hotmail.com

 43. I julen blir jeg som et lite barn igjen, og da er det tegneseriene som er min favoritt! Donald Duck, Mikke og alle favorittene:) Ellers er også The Holiday en suuperfin film som er must å se i jula!

  celina_mrb@hotmail.com

 44. Favoritt julefilmene mine må være; Tre nøtter til Askepott, Reisen til julestjernen og disneytimen klokken 12. Elsker denne tradisjonen og det å stå opp tidlig på julaften og få med seg disse filmene, er bare fantastisk. Mens i adventstiden er jeg veldig glad i å se på Julenissen 3 og Harry Potter 1, får meg i julestemning med en gang.

  martheeliass1@hotmail.com

 45. Hei 🙂

  Min favoritt julefilm er the christmas shoes! Den handler om at moren til en liten gutt får en hjertesykdom og ligger for døden på juleaften. Moren har fortalt sønnen om at hun elsker og danse og hadde et parr danse sko som var så fine og som alltid fikk hun til å føle seg bra! Gutten samler inn penger ved å samle på tomflasker bare for å kjøpe de skoene til moren sin slik at hun ser fin ut når hun drar til himmelen. En utrolig trist film, men du tenker virkelig på hva julen handler om etter du har sett den! Det finnes også en fantastisk julesang til den filmen som heter the christmas shoes – newsong! Den må du høre, begynner å gråte bare ved å høre sangen!

  Hilsen Anette 🙂

  Anette.thorvildsen@gmail.com

 46. Min favoritt jule film må være tre nøtter til askepott! Ser den hver julaften, og ingenting gir mer julesteming enn den 🙂

  Elsker bloggen din, stilen din, måten du stråler på, og måten du får alle innlegg til å bli såå intresange! Klem fra fast leser <3

  annhelen_hareide@hotmail.no

 47. Hjemme aleine, polarexspressen, the holiday, og askepott og 3 nøtter på julaften.:)

  Mail:maria-stamness@hotmail.com

 48. Min absoliutt favoritte julefilm er 3 nøtter til askepott. Hver eneste jul, så lenge jeg kan huske har jeg sett denne filmen på julaften med julegodteri og gløgg. En vakker film, på en vakker dag.

 49. Jeg elsker filmen Love Actually! Den er bare helt herlig, og jeg kommer alltid i riktig julestemning når jeg ser den! 🙂 Ganske kleint å se den med foreldre noen ganger… men slutten er ivertfall kanonsøt!

  rebeccatungland@hotmail.no

 50. The grinch, den viser at alle kan gjøre feil, men alle fortjener en 2 sjanse. Jeg syntes det er ekstra viktig i julen. Og selvfølgelig tre nøtter til askepott.

  Kornelia L. Brurberg

  korne-br@online.no

 51. Hei Anniken!💕

  Jeg elsker julefilmer og det er så mange koselige som 3 nøtter til Askepott, elsker den filmen, ser den hvert år og har den på DVD. Mikke Mus jule spesial er også veldig koselig!💕

  Ha en fin dag!

  idamabi@hotmail.com

 52. Mine favorittjulefilmer må være tre nøtter til askepott og hjemme alene! Får så utrolig mye julestemning av det!

 53. Home Alone 2 er min Favoritt. Pleier alltid og ta en kopp kakao med pepperkaker og et deilig teppe rundt meg. Det er ikke en gang jeg ikke ler av den filmen.

  Du er utrolig snill som gjør dette her. Tusen takk uaensett. Du får opp julestemninga!❤️

 54. I jule tiden er det vel Elf med Will Ferrell og på julaften er det så klart tre nøtter til askepott 😀

 55. Dine, mine og våre! Det er vel ikke akkurat en julefilm men jeg ser den alltid i jula så har liksom blitt det for meg! Elsker jakka, håper jeg vinner <3

 56. Det finnes ingen bedre julefilm enn tre nøtter til askepott! Den er bare magisk, og jeg blir virkelig aldri lei av å våkne opp på julemorgen, finne julesokken og bare sette meg ned i godstolen med tre nøtter til askepott på skjermen! Det er himmelsk. <3

  ida_kasa@hotmail.com

 57. Tror ikke det finnes noen julefilmer jeg ikke liker, men min favoritt er desidert The Holiday!

  Har likt innlegget 🙂

 58. Min favorittfilm til julen er tre nøtter til askepott. Den ser jeg og familien min hver julemorgen før vi går i kirken. Hver gang jeg hører den filmen tenker jeg alltid på julaften. Kjenner jeg får julestemning av å mimre tilbake til de gangene jeg har sett filmen. Askepott og de andre som ikke snakker norsk, men allikevel blir filmene så levende med dubbe-stemmen. Den er så koselig og gir meg så mye julestemning, det er en juletradisjon å se den filmen hver julaften. Gleder meg allerede til den kommer på tv i år. Aah julestemning<3

  juliehje@hotmail.com

 59. Min julefavoritt film er reisen til julestjernen (den gamle) det er så utrolig Koslig å se med familien❤️

 60. jeg tror at en av mine favoritter i julen er flåklypa (den gamle) den har jeg sett på hver eneste jul så lenge jeg kan huske. Blir ikke jul uten 🙂

 61. Min favoritt julefilm(er) er helt klart hjemme alene 1 og flåklypa (selvom det ikke er direkte en julefilm). Det blir ikke jul uten at jeg har sett disse, de minner meg som om da jeg var liten og tiden før mamma og pappa skilte seg. Så disse filmene betyr ganske mye for meg! <3

 62. Så altfor lett! 3 nøtter til askepott, så klart! Har sett den hver julemorgen så lenge jeg kan huske, det er jo en klassiker! Går virkelig aldri lei, ringer virkelig jula inn for min del <3

 63. Så altfor lett! 3 nøtter til askepott, så klart! Har sett den hver julemorgen så lenge jeg kan huske, det er jo en klassiker! Går virkelig aldri lei, ringer virkelig jula inn for min del <3

  … og der glemte jeg mail på forrige kommentar! Karen_ostli@hotmail.com

 64. min favoritt julefilm er home alone 2 eller alene hjemme2

  jeg liker den fordi den er spennende og morsom. det er alltid gøy å få litt latter når det er jul. da koser jeg meg med hjemmebakte pepperkaker og varm kakao foran peisen med film. det er deilig og avslappende. dette har faktisk blitt gjort i flere år som tradisjon

 65. jeg elsker julen, og det finnes så utrolig mange fantastiske julefilmer. jeg er et disney-menneske, så min favoritt blir nok «mikkes jul i andeby» denne filmen gleder jeg meg til å se hvert år. jeg elsker selvfølgelig å se på reisen til julestjernen og tre nøtter til askepott på julaften, men ingenting slår donald og mikke 🙂

 66. Min favoritt julefilm er Polarekspressen!!! Blir aldri jul uten denne filmen og den er like koselig hver gang!

 67. Mine favoritter er Tre nøtter til Askepott, reisen til julestjernen, alle alene hjemme filmene og flåklypa!❤️

 68. Det å skulle velge en julefilm går nok ikke, men det er spesielt den første alene hjemme filmen som får julestemningen på topp. Jul i Svingen som går på tv i år er også en utrolig fin serie, og den sprer masse juleglede for både store og små. Uansett hvem julefilm man ser, så er det alltid en smule med julestemning som kommer krypende. Det beste er når man ser sin favoritt julefilm en sen vinterkveld med fyr i peisen, pledd over seg og en kopp kakao. Jul er fantastisk, og jeg skulle ønske det var jul flere ganger i året 🙂

  tonje.halvors1@gmail.com

 69. Min favoritt julefilm er Tre Nøtter til Askepott, antageligvis fordi den går på selveste julaften, og det er da julestemningen min er på topp. Jeg elsker at jeg våkner så tidlig av meg selv på julaften, så løper jeg ned til trappen og finner julestrøpen min sammen med søsknene mine! Senere kommer mamma og pappa ned, og så tanten og kusina mi som sover hos oss i julen 🙂 En annen grunn er at mens jeg ser den klarer jeg ikke tenke på hvor mye jeg gleder meg til at hele familien kommer på god middag, og gleder meg sykt til og se hvor glad familien blir for gavene jeg har kjøpt! Det er det aller beste, og glede de man er glad i! Det er så uutrolig koselig når alle sitter sammen i pysjamasen med godis og koser oss, og ikke minst synger til sangene! Selvom vi ser den hvert eneste år går vi aldri lei, og mamma er kanskje den som liker filmen best, det er så søtt! Super gode minner som gjør meg veldig lykkelig, absolutt en film som betyr mye for meg!

  hotmail: hanna.tk@hotmail.com

 70. The santa clause 1-2 er de desidert beste julefilmene. Har sett de her hvert år så lenge jeg kan huske sammen med familien, det blir ikke jul uten 🙂 <3

 71. Min favorittfilm er definitivt Tre nøtter til askepott! For å få julestemning må jeg rulle meg inn i et godt pledd på sofaen og nyte filmen med en kopp kakao med krem 🙂 Finere julefilm finnes ikke!

  frkpia@hotmail.no

 72. Jeg har mange julefilmer jeg liker. Liker veldig godt «the Grinch» og «alene hjemme» utrolig morsomme filmer, og utrolig koselige filmer å følge med på om julen!

 73. Min favoritt julefilm er reisen til julestjernen. Den er det fordi at den er både morsom og trist, også får man ganske mykje julestemning!;)

 74. Jakken var utrolig fin! Og du gir veldig mye inspirasjon!

  Min favoritt julefilm må vell være «A Princess For Christmas». Filmen handler om alt fra familie, kjærlighet, komedie og drama. Veldig typisk jentefilm som faller i smak for alle som liker kjærlighetsfilmer.

  Handler om at to barn mister foreldrene og tanten deres må ta vare på dem. Hun har ikke så god råd og jobber utrolig mye for at familien skal få mat og diverse ting. Hun er veldig i sorg etter at søsteren hennes døde. Det kommer et øyeblikk der hun knekker sammen og ikke vet hva hun skal gjøre, men hjelpen får hun da farfaren tar kontakt med familien, han vil treffe barnebarna sine. Farfaren er en veldig rik mann og er veldig sur, han har ikke feiret jul siden sønnen døde. Faren til barna (som er dø) var en prins og har en bror. Hun er veldig skeptisk i førsten, men innser at hun ikke har noe valg. Hun drar til slottet og der skjer det veldig mye, blant annet så faller hun for broren (som har en kjæreste allerede) og hun kommer i mange dårlige situasjoner og problemer med farfaren fordi hun er en byjente som er vandt til å gjøre alt selv og ikke får hjelp av tjenere, tjenerne elsker henne.

  Det er så mye mer å fortelle, men om jeg skal forklare alt så blir det utrolig langt.

  Men jeg er så glad i den filmen, og ender alltid opp med å gråte. Man må neste se filmen selv for å forstå hva jeg mener. Den faller sikkert ikke for alle, men smak og behag. Jeg falt for den!

  ffkgiena@hotmail.com

 75. Tre nøtter til askepott! Ser alltid på den mens jeg spiser fra julestrømpen sammen med småbrødrene mine (nei, er ikke for gammel til julestrømpe ennå;)) 🙂 Blir aldri lei den filmen!

 76. Min favoritt film er helt klar alene hjemme! Ser på de hver eneste jul, så koselig! 🙂

  Skinnjakke har jeg aldri eid, så hadde vært gøy å vinne! Også i min str også da gitt, perfekt! Hehe.

 77. Min favorittfilm må være reisen til julestjernen ! Elsker virkelig den filmen og må bare se den hvert år <3 gleder meg alerede til å se den igjen !

  Skinnjakken var utrolig kul’ har ønsket meg en kjempelenge !

  Elida.arntsen@mimer.no

 78. Hvert år er vi og besøker kirkegården på julaften, og dette er like trist hver gang.. Derfor må nok favorittfilmen min være Mikkes Jul i Andeby! Denne får meg alltid i godt humør, og jeg synger selvfølgelig også med på alle sangene 😀 De små tingene som gjør julaften komplett ♥

 79. Mine favoritt julefilmer er de klassike tegneserie/animerte disney-filmene, her står spesielt Donald Duck veldig høyt på listen! Det har vært en vane så lenge jeg kan huske at familien min ser på disse type filmene på lille juleaften mens vi baker og får siste innspurten av julefølelse. Gleder meg faktisk utrolig mye til lille juleaften allerede!:)

  selmaborch@hotmail.com

 80. åå elsker julefilmer! i desember ser jeg minst en hver dag, hihi. Er så utrolig mange

  koselige filmer, men om jeg må velge en må det bli askepott, rett og slett pga den magiske

  julefølelsen den filmen gir :- ) ingenting som slår den!

  odaml@msn.com

 81. Det må bli Tre nøtter til Askepott. Den er jo egentlig ikke kjempebra, men det blir ikke ordentlig jul uten å ha sett den 🙂

 82. Min favoritt må være….. alene hjemme 1 !

  Haha synes den er så gøy 😉 men det er maange fine julefilmer altså:)

 83. A christmas carol! Liker veldig godt den versjonen med Jim Carrey. At han først er så gjerrig, også blir han så snill og god etterhvert <3

 84. Mail: m-ak@hotmail.no

  så lenge det er julete serier eller filmer føler jeg en ubeskrivelig julestemning, hvertfall om jeg er hjemme nå som jeg har flyttet for meg selv, men love actually er en nydelig film!

 85. Jeg vet det ikke er en julefilm, men jeg så den i jula første gang så den minner meg om jula..

  Jeg bare elsker NOTTING HILL! Alt med den er bra, og jeg ser den vær jul, selvom jeg har den på DVD ønsker jeg å se den med alle reklamepausene på tv også!

 86. Min favoritt julefilm må være hjemme alene. Jeg ser den i desember hvert år, og jeg går aldri lei! Hvis du ikke har sett den må du bare se den altså! Da kommer du garrantert til å få skikkelig julestemmning! Det gjør iallefal jeg! 🙂

  charlotte.johanna.molander@hotmail.no

 87. Må bli Grevinnen og Greven. Ingen ting er jul som Grevinnen og Greven. Jeg ler like godt hver eneste gang!

 88. Min favoritt julefilm er «Hjemme alene». Får alltid julestemning og er en tradisjon å se den på lillejulaften. Er ikke det samme uten!

 89. Min favoritt julefilm, må være The Holiday med Cameron Diaz og Kate Winslet. Viser at julen også er en viktig tid hvor man har mulighet til å ta det helt ro og finne tilbake til seg selv igjen for så å kunne sette pris på de rundt seg og det man har. Utrolig søt!!

  mail: karen-marie_94@hotmail.com

 90. Min favoritt julefilm er tre nøtter til askepott! Bare jeg sier tittelen på filmen før jeg julestemning med en gang! Det er tradisjon at jeg ser på den på julaften på nrk, og jeg har sett på tre nøtter til askepott så lenge jeg kan huske <3 For å være helt ærlig er det det eneste jeg får julestemning av, haha.

 91. Er veldig glad i hjemme alene filmene i jula! Må også se på tre nøtter til askepott på julaften, selv om den egentlig er ganske rar! Det gir så julestemning å sitte i sofaen med julestrømpa og se på askepott mens huset lukter og ser ut som jul!

  heddai96@hotmail.com

 92. Veldig cliché , men det blir bare ikke jul uten tre nøtter til askepott! Hvert år har alle jentene i familien vært klistret til skjermen på julemorgen. Det er og blir en tradisjon, ivertfall i min familie. Det er helt klart min favoritt julefilm, men Reisen til julestjernen er også en god nummer to:)

  Forresten dritkul skinnjakke! Nevernaked har såååå mye fint!

  christine.solheim@gmail.com

 93. Min favoritt julefilm er vel egentlig ikke en julefilm, men den kommer alltid på TV i juletiden.

  Det er flåklypa, den er så nydelig og morsom, bare elsker den filmen, ser alltid på den med hele familien.

  Heenriettee@live.no

 94. Jeg har flere favoritt filmer! På julaften står jeg alltid opp å ser Mikkes jul og reisen til julestjernen! Videre i julen har vi alltid en tradisjon å se The Grinchen og hjemme alene filmene! Blir aldri jul uten de <3 julen er tiden for å kose seg med familien å se mange gode filmer 🙂 <3

 95. favorittjulefimlen min er the holiday. den er helt nyderlig! elsker hvordan hun fra England blir god venn med han gamle mannen og hvordan Cameron Diaz blir sammen med han fra England. morsomt at man finner ut at på slutten henger alt sammen.

Leave a reply