ANNONSE

– ADAMS MATKASSE –

Vel, dere har sikkert hørt og sett dette før, Adams matkasse! Jeg vet ikke helt med ord hvordan jeg skal beskrive det fantastiske opplegget her, og jeg trodde lenge det hele bare var oppskryt. Jeg kan med hånden på hjertet mitt si at det er det IKKE! Aldri før har det å lage mat vært så enkelt, raskt og godt. Jeg er en matfanatiker, det har jeg alltid vært. Så når Adams matkasse spurte om jeg ville teste ut noen av deres kasser sa ga jeg et stort JA! Nå har jeg hatt disse matkassene hos meg i en ukes tid, og hver eneste dag (som dere sikkert også har sett på snap) har jeg hatt noen fantastiske måltider i hus. Jeg har gledet meg sånn til å vise, og fortelle dere om dette at jeg har ikke engang ord. Haha, ja jeg rister nesten når jeg skriver for så overrasket på en positiv måte har jeg aldri vært, for et opplegg og for en fantastisk gjennomtenkt ide. Her er kassene jeg har testet ut:

Må også si med en gang at jeg takket ja til disse kassene lenge før jeg bestemte meg for å kutte kjøtt. Så alle rettene er byttet ut med erstatninger av kylling, biff og svin. Altså, alle matrettene dere ser er ikke tilbredt med kjøttet som følger med.

Sant skal også sies at hvordan jeg startet å ikke spise kjøtt var at jeg begynte å bry meg om kortreist, lokalt og naturlig produsert kjøtt. Derfor var jeg så stolt når jeg åpnet adams matkasse å så at alle kjøttproduktene de har enten det er kylling, svin, storfe eller fisk er LOKALT. Fra norske bønder. KLAPP PÅ SKULDEREN, jeg blir så stolt!

Matkasse nummer 1:

pssst, nederst i innlegget er det en helt unik rabattkode!

EKSPRESS FOR 2 PERSONER

Første matkasse er kassen med mest mat for å si det slik, jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg når jeg så all den maten haha. Dette er sunne og gode retter som tar under 20 minutter å lage. Jeg tenkte nei, jeg tok feil. Mat har aldri vært enklere å lage, med ferdig kuttede grønnsaker og friske råvarer. Ikke nok med det, hvem er det som ikke handler for mye mat på butikken? Haha, jeg gjør hvertfall det. Jeg kjøper ikke 2 tomater, nei jeg kjøper 10. Så har jeg mat jeg er nødt til å kaste og jeg har brukt alt for mye penger. Noe av det verste jeg vet er å kaste mat, og det har virkelig gjort sjelen godt at jeg har hatt akkurat de varene jeg trenger, and thats it! Jeg er også helt løk når det gjelder å velge ut matvarer, og prøver iherdig å handle en gang i uken. Noe som aldri går, og det er ikke minst super slitsomt å hele tiden planlegge middagen. Det blir som regel det samme gamle fordi man ikke er så sinnsykt kreativ i en hektisk hverdag. Med Adams matkasse får du ikke prøvd bare et nytt måltid i løpet av uken, men 5! Det er den samme gode maten med helt nye vrier og gir smakene du ikke trodde du skulle klare å få til. Haha, jeg har ingenting vondt å si om dette AT ALL! I tillegg er det forskjellige måltider hver eneste uke, sammensatt av kokken selv.

1. Ovnsbakt torsk med tapenade, tomatsaus og conchigliepasta
2. Kylling korma med grønnsaker, manochutney, basmatiris og papadam
3. Stroganoff med strimlet svin og potetmos
4. Karbonader av storfe med ertestuing og kremet sopp
5. Pizza capricciosa med skinke, aromasopp, salat og hvitløksdressing

Matkasse nummer 2:

MATKASSE MEXICAN

Noen gang smakt verdens beste mexicanske måltid? HAHA, det har jeg! Adams Mexican Street Food inneholder et autentisk og smakfullt meksikansk måltid. Kassen blir levert sammen med matkassen din, og oppskriften er komponert av Adam selv! Ett måltid for 4 personer (perfekt for en lørdag med venner), men passer også perfekt for bare meg og Anders. Her er det forskjellige krydre, sauser og spennende salsaer som gjør retten helt amazing. Vi hadde venner på besøk da vi serverte denne retten og de var amazed. Grønnsakene var friske og crispy, sausene helt nydelige og de forskjellige tilbehørene lagde en liten symfoni på hele tungen. At noe så enkelt kan være så godt, og det er virkelig som om jeg har manglet en liten ingrediens når jeg spiser uansett hva. Det er ikke så mye som skal til heller! Jeg trodde ikke jeg likte mango i det hele tatt før jeg smakte det her blant annet. Det er det å prøve ut frukt og grønt i matrettene det passer til. Igjen, det er deilig å ha nok ingredienser til kun en matrett og ikke kaste bort så forferdelig mye mat. Vi hadde litt igjen som ble lunsj dagen etter, perfekt!

Denne matkassen finner dere: HER

Matkasse nummer: 3

ADAMS TEX MEX TACO

Adams Tex Mex-kasse inneholder et smakfullt Tex Mex-måltid! Kassen blir levert sammen med matkassen din, og oppskriftene er selvfølgelig komponert av Adam selv. Ett måltid for 4 personer. Denne kassen prøvde vi faktisk ut i går og igjen.. Takk gud for matvarer som holder til dette måltidet og ikke hundre grønnsaker i kjøleskapet. Siden det kun var meg og Anders på denne kassen sparte vi opp resten til en tacosalat! Enkel lunsj dagen derpå med andre ord. Her får man både lomper, shells og masse digg! Alt i alt?! SUPER STOLT av dette opplegget og virkelig en smart ide. Jeg trodde aldri jeg skulle bli så giret av noe så enkelt, men det er kanskje hele poenget også. Det enkle er ofte det beste, og det har de virkelig gjort med en strålende glans! Ikke nok med dette fikk vi også en fruktkasse med masse friske frukter, og et godt utvalg!

Denne kassen finner dere: HER

Alle som bruker koden "BLOGG_ANNIJOR" får hele 50% på første levering av Adams matkasse!

13 Responses to MAT HAR ALDRI VÆRT ENKLERE!

  1. Er veldig glad i bloggen din og har fulgt deg (nesten som en groupie) fra du var med på teenage boss. Og ett veldig gjennomført innlegg; men mye av det jeg legger merke til når jeg klikker inn er att halvparten (om ikke litt mer) bare er annonse-innlegg, og da du blogger veldig sjeldent (noen ganger en gang om dagen, andre ganger en gang i uken) utmerker annonsene veldig godt. Bare en liten heads up-selvom jeg vet at annonser er viktig for deg å få en grei inntekt(som er veldig forståelig). Du skriver veldig bra og er veldig dyp/spirituell i tekstene og ikke minst morsom, så hadde vært kuuuult å se litt mer av deg og ikke «bare» reklamer og ett vanlig innlegg i ny og ne❤️ Absolutt no offence, som sagt så leser jeg jo bloggen av en grunn❤️ Og jeg syns det er bra at du har funnet Anders og blitt litt mer deg selv på den andre måten, så ikke ta det her feil!

  2. Hvis du ikke spiser kjøttet som følger med, kaster du alt kjøttet istedenfor da? For da er du såfall like langt med matkastingen. PS leste ikke hele reklame innlegget kun der du skriver at du ikke bruker kjøtt som følger med

  3. (Vet ikke om du fikk denne kommentaren på det nyeste innlegget som ble slettet eller gjort privat, så prøver her i stedet)
    Dette er ikke relatert til innlegget, men tenkte bare å komme med en bokanbefaling til deg: White Oleander av Janet Fitch (har bare lest den på originalspråket, som er engelsk). Den handler om en jente som blir plassert rundt i forskjellige fosterhjem etter at den narsissistiske kunstnermoren hennes må i fengsel for å ha drept sin tidligere elsker, og den er veldig vakkert og «sanselig» skrevet. Tror man kan finne utdrag fra det første kapittelet om man bruker google. Jeg synes for øvrig at filmatiseringen av boka også var bra 🙂

  4. Hvilken kjøtterstatning liker du best? Tenker også på å kutte ut kjøttet helt, men er redd jeg kommer til å slite med taco, nachos, pizza osv…

Leave a reply